abicim çok geçmiş olsun :(allah daha beterinden saklasın...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)abicim çok geçmiş olsun :(allah daha beterinden saklasın...

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)İbrahim kardeşim cok geçmiş olsun Allah birdaha kaza yuzu gorstemesin.
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Geçmiş olsun allah beterinden korusun.
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Çok geçmiş olsun,
Hep korktuğum ve hep beraber yaptığımız bazı hatalar mevcut..
Aralardan derelerden geçmelerde yaptığımız bu hatalar hem kendimizin hemde karşı taraf sürücülerin ama en önemside yayaların canını ciddi anlamda tehlikeye atmakta!...
Bu hataları en aza indirgemek ve belki başka kullanıcılara örnek sürüş şekilleri geliştirebilmek amaçlı bir eğitim başlığı altında tartışılmalı.
Benim bizzat başıma gelen, duraklarken kapıma Motosiklet çarptı ve bir yayaya feci şekilde kuryenin çarptığı durumlar ile karşılaştım.
Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.Düm dünyada mevcut kurallar zaten var.Sadece uygulamaya çalışmalız..
Konu UCANLAZ tarafından (04.November.2013 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor dd250-e 10 2012
İstanbul - Maltepe (Anadolu yakası)
A Rh (+)İbrahim çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda forum aracılığıyla oraya en yakın motorcu arkadaşlardan yardım isteyebilirsin. Hatta forumda Acil durumlar için bir yer mi açsak sayın moderatör kardeşlerim.
Yamaha Virağo XV 535
Çankırı
A Rh (+)Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin...
dd 125 e
ankara
A Rh (+)Gemiş olsun
Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkürler. İnternetim yoktu kaç gündür o yüzden giremedim. Acil durumlarla ulaşmalık telefonlar, dikkatli sürüş için eğitim başlıkları açılsın diye fikirler atılmış ortaya bence de mantıklı bu sitenin büyükleri daha iyi bilir tabii. Celil abi şimdi senin verdiğin linkten fiyat alacağım. Dudullu'dan ses çıkmadı.
Fotoğraf nasıl yükleniyor buraya ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Resim yükleme için aşağıdaki linke bakabilirisin
http://www.regalraptor.net/forums/sh...616#post103616
Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Eyvallah Celil abi. Bu gece fotoğrafları yükleyeceğim, durumlara bir bakarız.
Edit: Daha zamanım varmış yüklemeye çalıştım. Görülüyor mu acaba ?
Konu Soul Of A Rider tarafından (05.November.2013 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)