Muhtemelen fotoğrafları paylaşıma açmadığım için oldu. Aile ve arkadaşlar görmesin diye facebook üzerinden sadece benim görebileceğim şekilde paylaştım. Fotoğraf yükleme sitelerini deneyeyim ben en iyisi.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Muhtemelen fotoğrafları paylaşıma açmadığım için oldu. Aile ve arkadaşlar görmesin diye facebook üzerinden sadece benim görebileceğim şekilde paylaştım. Fotoğraf yükleme sitelerini deneyeyim ben en iyisi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Oldu yükleme link seçeneklerinden direk link olanı seçersen resim büyük çıkar
resimden anladığım kadarıyla fren pedalı ve bağlantı gövdesi kırık ama basamak sağlam bağlantı demiri yamulmuş fren merkezinin sağlam olduğunu düşünüyorum devirdaim hortum çıkış boğazı kırılmış devirdaim değişecek sağ yan kapak çizik
Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Firefox yok bende ondan yapamadım ilk sefer demek. İş için benim acilen çıkmam lazım Celil abi ama akşam gelince ilk iş bakacağım yorumlarına. Arkadaşlarla birlikte neler yapabiliriz kaça patlar nerede yaptırsam daha iyi olur gibi sorulara beyin fırtınası yaparak cevap ararız. Teşekkürler.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bulabildiklerimi aşağıya yapıştıryorum
Regal Spyder 250 -350 Daytona 350 Ayak Fren Pedalı
Fiyatı: 130.98TL
KDV Hariç: 111.00TL
Fiyatı: 45.00TL
KDV Hariç: 45.00TL
Fren Pedalı Sistemi Komple
Fiyatı: 383.50TL
KDV Hariç: 325.00TL
Vites Pedalı Spyder 250-350 Daytona 350 Komple
Fiyatı: 383.50TL
KDV Hariç: 325.00TL
Buradan diğer parçalara bakabilirsin kolay gelsin [smilie=greencolorz:
http://www.regalraptor.org/index.php...ory&path=59_67
Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Eyvallah Celil Abi saol !
Bu fiyatların üzerine biraz daha koyup yeni bir motor alasım geldi. Bunun birde işçiliği falan var.
Ya da benzin döküp yakasım geldi kendimi ya da bir şekilde perte çıkartıp yenisini alayım.
Bana çarpan adamı bulup cüzdanını mı çalsam acaba ?
Şaka bir yana teşekkür ederim bilgiler için Celil abi. Ben artık daha ucuz nerelerden bulabilirim onu kovalayacağım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)