Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    mgokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile Regal Raptor Tavsiyesi Önemli

Merhaba arkadaşlar, motor ehliyeti almak icin önümüzdeki aralığın 14 ünde sınava giricem. daha sonrasında baslangıc motoru olarak bir Regal Raptor almak istiyorum ama hangi modelinden alıcağıma karar veremedim ve sizlere danışmak istedim. 4000 TL gibi bir bütçem var 2.el veya sıfır olabilir ama tercihim 2.el olmasından yana,ve fazla ağır olmadıgım icin diğerlerine göre daha hafif bir Regal Raptor istiyorum . alıcagım motorla uzun yol yapmıcam istanbul icinde sadece iş , okul birazda gezmek icin kullanıcam tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Genelde forumdaki abilerimiz ve arkadaşlarımız 250cc su soğutmalı modelleri tavsiye ederler ancak benim seninki kadar bütçem olsaydı ve hafif birşey istiyor olsaydım sıfır kilometre hava soğutmalı 150cc lik modele yönelirdim. Sıfır motor bir başka oluyor hem de hafif ve daha az karmaşık olduğu için arıza ve bakım maliyeti daha düşük olur. Zaten parana göre 2. elde alabileceğin 250cc su soğutmalı modelle aynı kasaya sahiptir. Daha az yakar. Ama diğer taraftan uzun vadede motorun gücü seni tatmin etmeyebilir özellikle artçıyla birlikte.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    Merhaba Mert aramıza hoş geldin

klasik 250 cc e9 veya e9b olabilir bütçene göre ikinciel temiz bir makinayla başlayabilirsin her şarta uygundur

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle cevap verdiğiniz icin teşekkür ediyorum klasik 250 cc e9 veya e9b dedıgınız modellere baktım ama sanırım biraz ağır motorlar yani regal raptorların geneli gibi ben 1.70 boyunda 65 kilo biriyim . kendi ağırlığıma göre bişey arıyorum yani taşıyabılıcegım, genel modellerin ağırlığı icin söylüyebiliceğiniz bişey varmı. simdiden tesekkur ederım ve bu arada bir arkadasım regal raptor dd 100 modelını onerdı sanırım en hafif modeli , motor 92 kg agırlıgında , otomatık 100 cc diye duydum ama ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum, bu motoru almak ıstesem ne kadar dogru olur bunun ıcınde bilgi verirseniz sevinirim

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    Alıntı mgokalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle cevap verdiğiniz icin teşekkür ediyorum klasik 250 cc e9 veya e9b dedıgınız modellere baktım ama sanırım biraz ağır motorlar yani regal raptorların geneli gibi ben 1.70 boyunda 65 kilo biriyim . kendi ağırlığıma göre bişey arıyorum yani taşıyabılıcegım, genel modellerin ağırlığı icin söylüyebiliceğiniz bişey varmı. simdiden tesekkur ederım ve bu arada bir arkadasım regal raptor dd 100 modelını onerdı sanırım en hafif modeli , motor 92 kg agırlıgında , otomatık 100 cc diye duydum ama ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum, bu motoru almak ıstesem ne kadar dogru olur bunun ıcınde bilgi verirseniz sevinirim
    Bence 100 cc makinaya hiç bulaşma en zayıf model canını sıkar diğer seçenek 150cc oda hava soğutmalı 100 cc den çok iyi ama 250cc den zayıfdır ve kısa sürede küçük gelir satmaya çalışırsın 250 cc en dayanıklı modeldir ve 150 cc ile aynı kasaya ağırlıga sahiptir kullanması çok rahat kolaydır sıkıntı çekmezsin rahat ol gerekdiğinde kolay satarsın

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence 100 cc makinaya hiç bulaşma en zayıf model canını sıkar diğer seçenek 150cc oda hava soğutmalı 100 cc den çok iyi ama 250cc den zayıfdır ve kısa sürede küçük gelir satmaya çalışırsın 250 cc en dayanıklı modeldir ve 150 cc ile aynı kasaya ağırlıga sahiptir kullanması çok rahat kolaydır sıkıntı çekmezsin kolay satarsın rahat ol
    evet haklısınız ama tek sıkıntım hafif oldugumdan motoru taşıyamama korkum belkıde biraz önyargılı davranıyorum ehliyeti aldıktan 1 veya 2 hafta sonra insallah tavsiye ettiğiniz modellerden birini alıcam simdiden teşekkür ederim

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    evet haklısınız ama tek sıkıntım hafif oldugumdan motoru taşıyamama korkum belkıde biraz önyargılı davranıyorum ehliyeti aldıktan 1 veya 2 hafta sonra insallah tavsiye ettiğiniz modellerden birini alıcam simdiden teşekkür ederim
    bence durunca makinayı dengede tutamıcak kadarda zayıf değilsin makinayı rahat taşırsın zaten makina dengesini kendi kuruyor sen sadece destek veriyorsun kafana kilonu takma makinayı kullanan bayan arkadaşlarımız var hiç sorun olmaz

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence durunca makinayı dengede tutamıcak kadarda zayıf değilsin makinayı rahat taşırsın zaten makina dengesini kendi kuruyor sen sadece destek veriyorsun kafana kilonu takma makinayı kullanan bayan arkadaşlarımız var hiç sorun olmaz
    gerçekten teşekkür ederim dediğiniz modelleri iyi bir şekilde araştırmaya basladım :D

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    gökalpcim ben antalyadan bı arkadasınım benım boyumda 1.71 kılom 52 regal 250 klasık kullanıyorum emın ol tasıma konusunda rahat 150 cc baslangıc ıcın ıyı olacaktır ama celıl abı ve kızıl atlının dedıgı gıbı daha sonraları arkanda bırını gezdırmekten zevk alamıcaksın bence 250 klasık hem saglam dır hemde senı tasır ve kendını tasıtır zaten elındekı bütceyle 2008 modele kadar tertemız bır motor bulabılırsın benım tavsıyem 250 klasık yada ''T'' gıdon dan yana olur...
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

Mert Gökalp
    öğrenci
     Regal Raptor DD150-e2
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bedo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökalpcim ben antalyadan bı arkadasınım benım boyumda 1.71 kılom 52 regal 250 klasık kullanıyorum emın ol tasıma konusunda rahat 150 cc baslangıc ıcın ıyı olacaktır ama celıl abı ve kızıl atlının dedıgı gıbı daha sonraları arkanda bırını gezdırmekten zevk alamıcaksın bence 250 klasık hem saglam dır hemde senı tasır ve kendını tasıtır zaten elındekı bütceyle 2008 modele kadar tertemız bır motor bulabılırsın benım tavsıyem 250 klasık yada ''T'' gıdon dan yana olur...
    verdiğiniz cevap için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi 150 cc lıkle baslaması guzel olur aslında ama üc ay sonra sıkılmak ıstemıyorum o yüzden regal 250 cc e9 veya e9b modellerıne bakıyorum , t gidon veya kartal gidon arasında ne fark var onu daha çözemedim :|

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)