Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 467 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boru Eksoz

Hybrid View

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo [/quote]

işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.

Ali ÜNVERDİ
    Bankacı
     Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,250
    Beğenilmiş
    780
    Alıntı benal_gog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo
    işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.[/quote]

Ben o konuyu inceledim pek uygun bulmadım ek motor valf falan koymak gerekiyor yer bulmak zor olur diye düşündüm.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)