Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 9 Toplam 47 Sayfadan BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu
Toplam 467 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boru Eksoz

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben nisan da yaptırmayı düşünüyorum görüştüm ustayla 304 borudan o fiyata yapılıyor Euro ya göre fiyat değişiyormuş motorun bir gece burda yatması gerekiyor yada sabah bırak aksam alırsın diyor.

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaşlar,

Kafamda bir kavram kargaşası var sizin yardımınızla onu çözmek istiyorum. Buradaki boru egsozdan bende yaptırmak istiyorum anladığım kadarıyla bu egsozların içi boş katalizör tarzı birşey yok güzelliğide orada sanırım :D Yaptırırsak muayenede katalizör olmadığı için sıkıntı çıkartıyorlar mı ?
    İkincisi de açık egsoz diye tabir edilen olay egsozun içindeki katalizörün çıkarılma işlemi midir ? Yarı açık da giriş bölümünde delik açma olayı mıdır ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Kafamda bir kavram kargaşası var sizin yardımınızla onu çözmek istiyorum. Buradaki boru egsozdan bende yaptırmak istiyorum anladığım kadarıyla bu egsozların içi boş katalizör tarzı birşey yok güzelliğide orada sanırım :D Yaptırırsak muayenede katalizör olmadığı için sıkıntı çıkartıyorlar mı ?
    İkincisi de açık egsoz diye tabir edilen olay egsozun içindeki katalizörün çıkarılma işlemi midir ? Yarı açık da giriş bölümünde delik açma olayı mıdır ?
    Katalizatör dışarıdan görülemeyen egsozdaki bir filitre sistemi muayenede ona bakamazlar ama boru egsoz denen içi boş egsoz muayenede takılabilir biraz şansa kalmış
    açık egsoz denen sistem katalizatör değil eksoz içindeki filitrenin sökülmesi işlemidir

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler Celil abi yanlış bildiğimi de düzeltmiş oldun..

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    http://www.youtube.com/watch?v=q_T1eV3iqE0 bu videoda egzozu iki parçaya ayıran egzozun küçük olan bölümü sökülüp egzoz tek parça halinde takılmış.VOLKANın http://www.youtube.com/watch?v=i03yQ3dpk5U yaptırdığı egzoz sadece 2. parçası yani uzun olan , galiba egzozu birbirine bağlayan o aradaki küçük parça katalizör sanırım.bizde ilk videodaki gibi yaptırsak egzozu herhangi bir sıkıntı sorun vs yakıtta artış yada subap karbiratör ayarı gerektirir mi?hangisi daha sağlıklı olur?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı raptors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=q_T1eV3iqE0 bu videoda egzozu iki parçaya ayıran egzozun küçük olan bölümü sökülüp egzoz tek parça halinde takılmış.VOLKANın http://www.youtube.com/watch?v=i03yQ3dpk5U yaptırdığı egzoz sadece 2. parçası yani uzun olan , galiba egzozu birbirine bağlayan o aradaki küçük parça katalizör sanırım.bizde ilk videodaki gibi yaptırsak egzozu herhangi bir sıkıntı sorun vs yakıtta artış yada subap karbiratör ayarı gerektirir mi?hangisi daha sağlıklı olur?
    O kısa parça katalizatör zaten servis onun içini boşaltıyor o yüzden boru egsozu ondan önce veya sonra takman birşeyi değiştirmiyor
    Boru egsozda sibop ve karbiratör hava ayarları değişmeden kurtarıyor

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    cevap için teşekkür ederimgörüntü olarak biraz daha göze hoş görünüyor tek parça egzoz.o yüzden bi fikrinizi almak istedim.

Wolki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünal Volkan ALTUR
    Bilgi İşlem
     YAMAHA XMAX400
     İstanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı o6mertsever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu boru egzos olayına trafıkcı abıler ne dıyor :D sıkıntı yasarmıyız ayrıca rahatsız edecek derecedemı yuksek
    Hiç sıkıntı yok zaten sırıtmıyor çok ses yapma geçerken o kadar cevirme yaptılar eksoza birşey demediler arkadaşlarımdan kimseyede demediler.

Wolki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünal Volkan ALTUR
    Bilgi İşlem
     YAMAHA XMAX400
     İstanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı raptors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ben almadan cıkardılar mı bılmıyorum ama bende katalızör yoktu eksozun içinde olabılır ayrı olabılır bılmıyorum ama bu işlemde muayne için orjinal eksozu takarsın kafan raha olur. Sorularına cevap vereyım ama mesajları okursan konudaki cevabını alabilirdin. Hiçbir ayar gerekmıyor karbiratör subap hiç birşey yakıt bende orjiinal eksoz takılı iken de boru eksoz yaptırsamda farketmıyor aynı yakış. artçılı kullanıyorum 220 km 55 tl benzin yakıyor.

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    volkan sağol ustayı aradım perşembe gününe randevu aldım yerinide tarif etti sabah bırakır akşam gelir alırsın dedi

Sayfa 9 Toplam 47 Sayfadan BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)