| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)Flanşlar aklıma gelmemişti ismi onu ve alttaki somun giren yerleri söküyor eksozdan yani eski eksoz çöp. Tekrar lazım olduğunda öbürüne kesip taktırmak lazım ben onların yenisini alıp yapalım dedim. Hiç birşey sökmeden eksozun üstünden 250 tl dedi direk. Bakalım araştırma içindeyim flanşların ölçüsünü aldıracağım bir abime ve alt parçanın.Ne kadara o parçaları yaparlar diye sorduracağım. Sonra zaten boru alıp kaynağa iş kalıyor onu yapacak yerim var bayağı ucuza getireceğim sanırım. Koray lada konuştum nasıl bir malzeme kullandıkları hakkında bilgi aldım parçaları ucuza yaptırırsam bu ufak bir yerde bulursam çok kolay olacak iş ama çok fahiş fiyatlar 250 200 150 bence bu paraları hak edecek bir iş değil parçalarla zaten 6 metre boru en fazla olacak şey 80 100 tl 75 cm den kesirsen 4 motor için eksoz çıkar. tam hesapları yapınca arkadaşlarla paylaşacağım neresi ne kadara yapar.
Konu Wolki tarafından (11.November.2013 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)diyelim eksozu bozmadan bu işi yapsa 150 TL ye hakkıdır diyip veririm ama bence fiyat çok abartı.
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)
Spider 250cc
aydın
0 Rh (+)ben aydında yaptırdım boş boru ve memnunum 75'er cm uzunluğunda 2 krom boruya 100tl verdim flenchlerin kesimi de 10 tl ye patladı 110tl den egzoz sahibi oldum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)