diyelim eksozu bozmadan bu işi yapsa 150 TL ye hakkıdır diyip veririm ama bence fiyat çok abartı.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)diyelim eksozu bozmadan bu işi yapsa 150 TL ye hakkıdır diyip veririm ama bence fiyat çok abartı.
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)Dün akşam bir abim ile konuştum. Korhanların boru çelik metal alışımlı 304 boru ben 316 paslanmas saf çelik yaptıracağım kararma olmayacak çizilme olmayacak hatta sürtmede de kolay kolay çizik yapmaz polisajda yada pasta cilada gider dedi abim. eksozu çıkardık parçaların ölçüsünü aldık 316 çelikten flanş yaptıracağım lazer kesim alt parçayıda birşeyle yapacağız bu gün parçalar hazır olur tam işçilik ile birrlikte fiyat çıkar. Ben fiyatın test amaçlı bir yaptıracağım ne kadar a getireceğim fiyatı göreceğiz ama çok güzel olacak boruyu kaliteli alacağım bu abiyede sürekli yönlendiririm bizim eksoz yapan abimiz olurResim ve video koyacağım yapıldığında merak etmeyin.
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)Bir de ekstradan konuştum isteyenlere flanş ları yapmadanda yapacak normal olarak 2 parçayıda kestirirken ve alırken para veriliyor. 3 fiyat olacak herkeze makul olsun diye 1.Motorun destek parçası ve flanş kullanılırsa fiyatı
2.Motorun destek parçası ve flanşı kullanılmaz ise fiyatı (orjinal eksoza hiç ellenmeden)
3.304 paslanmaz çelik ve 316 paslanmaz çelik boru(316 kararma sararma yapmaz)
4.Ekstra polisaj yapılırsa eksoz çok daha parlak olacak. Zaten kararma filan olmayacak yapıldıktan sonra ama daha parlak olsun istenirse
Bu 4 kriter düşük veya yüksek olmasını belli edecek Ben 316 çelik boru kullanıp Flanş ve destek parçasını yaptıracağım ve polisaj yaptıracağım resim video yapılırken atacağım hafta sonu montaj yaptırırım büyük ihtimal. Ama sanırım bu gün fiyatlarını tam çıkartırım. parçalar bu gün fiyatı sorulup alınacak.
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)çok hızlı ve kaliteli bir araşırma olmuş = ))merakla takip ediyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)