Elinize sağlık güzel birşey çıkmış ortaya, bayadır videodan kulaklıkla dinliyorum ama dışarda duymak daha farklı
Yanında sesini duyana kadar vidoadan dinlemeye devam, tekrar emeğinize sağlık.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Elinize sağlık güzel birşey çıkmış ortaya, bayadır videodan kulaklıkla dinliyorum ama dışarda duymak daha farklı
Yanında sesini duyana kadar vidoadan dinlemeye devam, tekrar emeğinize sağlık.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)Beyler o Kadar soran Oldu yaptıracak yok mu?
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Volkan ben yaptırmak istiyorum ama şehir dışındayım döndüğüm zaman senin motoru görücem bi sesini duyayım ona göre karar vericem? Video da ses tiz geldi bana serhatların egzos daha tok ses veriyo gibi ayardan mı neden bakalım bi

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
WOLKİ Ben bir hafta sonra teslim alıcam motoru şimdi bu egzos konusunda bi kaç soru var aklımda tabi sen yaptırıp deneyimlediysen
1-) yapılan egzos değişimi motorun sübab ayarlarını bozarmı ? ( yoksa bu bir hurafemidir)
2-) Eğer memnunsan bana bu konuda yardımcı olabilirmisin?? saygılarımla
YAMAHA XMAX400
İstanbul Avrupa
0 Rh (+)Ben yaptırdım ses bence çok güzel tatmin edici Sübap ayarlarını bozarmı dersen bilmiyorum bakımlarda tekrar yaptırırsın. Ben 1000 km den fazla yaptım bir sıkıntı yok motor biraz daha rahat gidiyor. Yakışı herkezin merak ettiği durum uzun yolda 280 km yaptım yedek depoya yeni düşmüştü gittim benzin aldım 220 km şehir içi yapıyorum son iki depodur. Not: Ben yağmur filan demeden hep kullanıyorum işe gidip geliyorum günden sabah 20 akşam 20 olmak üzere 40 km yol gidiyorum Bu verdiğim km ler yedek depoya düşünce gidip hemen benzin aldığım km ler 220km yolu 2 kişi yapıyorum haberiniz olsun o da yakışı yükseltir 260 i filan bulur tek kullanılırsa bende Spyder 350 E-6 var. Mecidiye köyde hafta içi telefonumu arayıp herkez görebilir işe onla gidip geliyorum çünkü test sürüşü bile yapabiliriz.
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)