Boru genişliği flanşların olduğu ek yerine uyması için dar yerin kalınlığında boru kullanılmak zorunda geniş olursa ek yerindeki boğazlar karşılamaz
Kalın olsa ses daha gür çıkabilir ama denemeden net bilemeyiz![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Boru genişliği flanşların olduğu ek yerine uyması için dar yerin kalınlığında boru kullanılmak zorunda geniş olursa ek yerindeki boğazlar karşılamaz
Kalın olsa ses daha gür çıkabilir ama denemeden net bilemeyiz![]()

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)peki egzoz actırmak mı yoksa videoda göndermis arkadaşlar öyle bir boru yaptırmak mı daha iyi olur sizin görüşünüz nedir bu konuda?
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Kardes ben egzosu actirdim aslinda ses fena degil ama beni tatmin etmedi onun icin bu boru egzoz olayini dusunuyorum forum bulusmalarinda abilerimizin yaptirdiklari boru egzozlarin sesini dinledim acikcasi beni cezbetti ozellikle serhat abimizin yaptirdigi egzoz sanirsin yaninda harley calisiyo işin açikcasi HARIKA.birde videolarda cikan seslerde gercegi yansitmiyor fazla.

DD250E6C daytona 2013
A Rh (+)bugün bi arkadaşla sahilde kahvaltıya gittik elemanda harley iron var o önden ben arkadan giderken piskolojim bozuldubenim daytonanın sinek vızırtısı gibi kalıyodu onun yanında biraz uzaklaşmam gerekiyordu kendi motorumun sesini duyabilmem için hatta bi ara ısıklarda durunca benimki motor çalışmıyo zannettim yanlışlıkla bi iki kere marş düğmesine bastım garip sesler gelince çalıştığını anladım umarım zarar vermemişimdir motora.bende en kısa zamanda boru egzoz yaptırmak istiyorum forumda arkadaşlar 180 tl gibi bi rakam yazmışlar bide bi telefon numarası var bi ara orada yaptırayım mı nedersiniz?birde ses güzel gibi duruyo videoda ama egzozun ince olması biraz cılız bi hava vermiş gibi duruyo o yüzden actırsammı acaba dedim ama cok verimli sonuc alınamamış galiba.birde egzozu değiştirdikten sonra bi ayar yaptırmak gerekir mi?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Sonuç başarılı ses güzel ilk toplantıya gel yaptırmış olan arkadaşların egsoz sesini dinler karar veririsin
egsoz yaptınca ayar gerekmeden kullanabiliyorsun mevcut ayarlar kurtarıyor![]()
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)bende çok istiyorum bu egzozu giderken paslaşalım arkadaşlar beraber gideriz![]()

DD250E6C daytona 2013
A Rh (+)ben havalar biraz ısınınca yaptırmayı düşünüyorum bi kaç saat içinde takıp veriyormuş usta fiyat belli yer belli sağolsun moderatör arkadaşlar.başka isteyen arkadaşlar olursa toplu siparişte verebiliriz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)