Bende bugün verdim motoru p.tesi akşamı alıp keyfini sürcem![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bende bugün verdim motoru p.tesi akşamı alıp keyfini sürcem![]()
DAYTONA
istanbul
0 Rh (+)Dün ben de aradım Mustafa ustayı. Fiyat 180TL değilmiş artık 230 ila 250 TL arası olur dedi.
Honda-Shadow 750
A Rh (+)Polisaj istemediğim halde bana 220 dedi.Zaten yeterince parlaktı borular.Bende 180 tl değil mi diye pazarlık yapmaya çalıştım ama euro artınca paslanmazın fiyatıda arttı dedi.220 liradan 1 kuruş aşağı inmedi :(

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bende bu gün yarın gitmeyi planlıyorum mustafa ustaya fiyat artmış maalesef banada aynı fiyatı verdi Euro kurunun artmasından dolayı öyleymiş.başka alternatif biryer varmı?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Alternatif egsoz detaylar alttaki linkte
http://www.regalraptor.net/forums/sh...t=egsoz&page=4
Not:Alttaki yazışma ve fiyatlar 2013 yılına aittir
Egsoz Yaptırmak isteyen ?
Arkadaşlar ben dahil 5 arkadaş gittik egsozlarımızı yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. Bu egsozlar sadece spyder ve daytona modellerine uygun. yaklaşık 1 saatte yapıp veriyor size. işçiliği mükemmel. adamın yeri zeytinburnunda kendisi aslında argon kaynakçısı biz ilk gittiğimizde kendi borularımızı sanayiden alıpta gitmiştik. şimdi boru fiyatı içinde sadece 150 tl ye mal oluyor. kesinlikle tavsiye ediyorum memnun kalacağınızı garanti ediyorum.
egsozun sesi mükemmel ve çok tok,tadmin edici.
ustanın adı: korkut telefon numarası :0507.390.23.73
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 960x717 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Honda-Shadow 750
A Rh (+)
DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bugün zeytinburnundaki korkut ustayla konuştum sıkılınca söküp takabileceğim orjınalını bozmadan bana bir boru egzoz yaparmısın dedim 250 tl fiyat verdi,sıfırdan yeniden egzoz yapıcaz baya uğraştırır dedi.bende bunun üzerine mustafa ustayı ziyaret ettim bugun beyaz daytona vardı bitane sesini dinletti çok gür ve güzeldi bende dayanamadım yaptırdım.kaynak yerlerindeki sarılıklarıda polisaj yapınca yok oldu oldukça başarılıydı.herşey dahil 220 tl verdim.ama ses gaz verince baya bi gür çıkıyo yolda gelirken alışkın olmadığımdan baya kafa şişirdi.sonuç itibariyle ben beğendim olmadı sıkılırsam eskisini takar kullanırım.
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı şimdi bu voru eksozun içi boş mu yoksa adam içine odacıklar falan mı yapıyor?
bunu şu yüzden soruyorum acaba adamın kullandığı boruyu alsak sonra bi egzozcuda kafasına bağlantı parçasını kaynatsak olmaz mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)