Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 467 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boru Eksoz

Konulanmış Görüntüleme

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı raptors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün zeytinburnundaki korkut ustayla konuştum sıkılınca söküp takabileceğim orjınalını bozmadan bana bir boru egzoz yaparmısın dedim 250 tl fiyat verdi,sıfırdan yeniden egzoz yapıcaz baya uğraştırır dedi.bende bunun üzerine mustafa ustayı ziyaret ettim bugun beyaz daytona vardı bitane sesini dinletti çok gür ve güzeldi bende dayanamadım yaptırdım.kaynak yerlerindeki sarılıklarıda polisaj yapınca yok oldu oldukça başarılıydı.herşey dahil 220 tl verdim.ama ses gaz verince baya bi gür çıkıyo yolda gelirken alışkın olmadığımdan baya kafa şişirdi.sonuç itibariyle ben beğendim olmadı sıkılırsam eskisini takar kullanırım.
    O motor benimdi.Mustafa abi de senin motorunun fotoğrafını gösterdi bana Sen polisaj dahil 220 mi verdin?Ben polisaj yaptırmadım 220 aldı benden.Ayrıca bişey dikkatimi çekti sende dikkatlice bakıp haber verirsen sevinirim.Sağ egzostan daha tok ve yüksek ses geliyodu.Mustafa abide ''sol katalizör tıkalıdır 1 gün özel solüsyonda bekletilip açılması gerekiyo'' dedi.Boruların uzunluğu milimetresine kadar aynı.Celil abi sen anlarsın nedir bu ses farklılığı?
    Konu Bahadır tarafından (15.April.2014 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)