Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 467 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boru Eksoz

Hybrid View

ferhat demir
    gida
     regal raptor daytona 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ferhat BASTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali abi ses bazen fazla olabiliyor, özellikle sessiz bir çevredeyken. Sabah ya da akşam geç saatlerde garaja girerken çekiniyorsun, acaba uyuyan eden var mı? diye. Bir örneğini de geçen hastanede gördük mesela, bazen hoş olmayabiliyor. Ama şu da var ki bizim motorların görseline bu ses yakışıyor. Ve bundan da önemlisi trafikte çok yardımcı oluyor. Yayalar seni ciddiye alıyor, önüne atlamıyor. Yanından geçtiğin arabalar seni çok daha fazla fark ediyor. Sesi duyan aynasına bakma ihtiyacı hissediyor bu gelen nedir diye. O yüzden ben çıkarma derim.
    Sabah ve gece cok sikinti olsada kusura bakmasinlar buda benim zevkim olmazsa olmazlarimdan biri artik yasasin boru egzos ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo [/quote]

işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.

Ali ÜNVERDİ
    Bankacı
     Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,250
    Beğenilmiş
    780
    Alıntı benal_gog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo
    işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.[/quote]

Ben o konuyu inceledim pek uygun bulmadım ek motor valf falan koymak gerekiyor yer bulmak zor olur diye düşündüm.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)