Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 467 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boru Eksoz

Hybrid View

RaptoRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    790
    Beğenilmiş
    201
    Alıntı emresntrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Bursada bunu yaptırabileceğimiz bir yer bilen var mı acaba? Ben bir yerle görüştüm adliyenin arkasında. Eleman 650 TL istedi yok susturuculu yapıyorum, susturucusuz olmaz sübap keser vs vs diyerek.
    Sıradan paslanmaz işi yapan atölyelerde temin edebilirsin malzeme ücreti montaj yani fazlasına imkan yok

emresntrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ŞENTÜRK
    Mühendis
     Yamaha XVS 250 Drag Star
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı RaptoRider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıradan paslanmaz işi yapan atölyelerde temin edebilirsin malzeme ücreti montaj yani fazlasına imkan yok
    Hocam peki flanşı da yapabiliyorlar mı yoksa orijinal flanşı mı kullanıyorlar? Bir de egzos değişiminden sonra motorda herhangi bir ayar yaptırmam gerekiyor mu? Son olarak da uzun yolda ne gibi bir etkisi olur gürültü ve yakıt tüketimi hariç?

RaptoRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    790
    Beğenilmiş
    201
    Alıntı emresntrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam peki flanşı da yapabiliyorlar mı yoksa orijinal flanşı mı kullanıyorlar? Bir de egzos değişiminden sonra motorda herhangi bir ayar yaptırmam gerekiyor mu? Son olarak da uzun yolda ne gibi bir etkisi olur gürültü ve yakıt tüketimi hariç?
    Ben egzosumun tekini bıraktım onlar flanşın ölçüsünü aldı birebir paslanmaz flanş kesip boruya kaynakladılar sonra bir güzel parlattılar akşam çıkıp gittiğimde herşey hazırdı beraber taktık 150 tl verdim hiç bir şekilde bi motorcuya ayar yaptırmadım hala saat gibi gürültü ister istemez oluyo sabah sessizliğinde yakıta gelince hiç adam akıllı hesap yapmadım ama inanmazsın sanki şimdi hiç yakmıyomuş gibi :D işin özü orjinal susturucular duruyor

İsmail Kurt
    tiyatro
     regal raptor dd 250 e
     İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    67
    Beğenilmiş
    121
    Merhaba Kadir Kağıthane Hürriyet Mahallesinde bi paslanmaz atölyesi herşey onlara ait flanş parlatma kontaj sabitleme ayağı vs. Ses benim hoşuma gitti tek sıkıntısı hafif sararma yaptı onuda egzos sargısıyla kamufle etmeyi düşünüyorum
    Hocam atölyenin adını ya fa numarasını yazar mısın yarın bi gidip bakayım
    Ben egzosumun tekini bıraktım onlar flanşın ölçüsünü aldı birebir paslanmaz flanş kesip boruya kaynakladılar sonra bir güzel parlattılar akşam çıkıp gittiğimde herşey hazırdı beraber taktık 150 tl verdim hiç bir şekilde bi motorcuya ayar yaptırmadım hala saat gibi gürültü ister istemez oluyo sabah sessizliğinde yakıta gelince hiç adam akıllı hesap yapmadım ama inanmazsın sanki şimdi hiç yakmıyomuş gibi :D işin özü orjinal susturucular duruyor

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)