Selamın alekyüm2 sene önce büyük heveslerle daha motorun üstüne binmeden başlamıştı sevdam ehliyet alıp motoruma binip yanınızda olmayı 4 gözle beklerken hesapta olmayan bir borç çıkınca hayallerimi erteledim kısmet bu zamanlaraymış ehliyete yazıldım direksyon derslerine başladım bu ayın 24 ü sınava girip ehliyetimi alıcam inşallah kafamda bikaç fikir ve sormak istediklerim var yardımcı olursanız bu acemi kardeşiniz çok sevinir
dd 250-9b var hem bütcem için hem acemlik için doru bir karar mı taşıyabilirmiyim bilmiyorum tereddütlerim var 1.78 boy 78 kiloyum
birde sizinde öncelik verceğinizi tahmin ediyorum ki üstüme başıma alcağım kıyafet kask korumalıklar ortalama yani normal ayarda kıyafetler diyim bana nekadara patlar ne kadar bütçe ayırlmalıyım
)şimdiden çok teşşekür ederim
![]()

Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)
2 sene önce büyük heveslerle daha motorun üstüne binmeden başlamıştı sevdam ehliyet alıp motoruma binip yanınızda olmayı 4 gözle beklerken hesapta olmayan bir borç çıkınca hayallerimi erteledim kısmet bu zamanlaraymış ehliyete yazıldım direksyon derslerine başladım bu ayın 24 ü sınava girip ehliyetimi alıcam inşallah kafamda bikaç fikir ve sormak istediklerim var yardımcı olursanız bu acemi kardeşiniz çok sevinir