Merhabalar.Ben genç bir kardeşiniz olarak aranıza yeni katılmayı düşünüyorum.Benim ilk motorum olucak.Direk vitesli motorla ve chopper ile başlamak istiyorum çünkü çocukluğumdan beri hayalimdi.3 konu hakkında bilgi istiyorum.1)Motor kullanmışlığım var arkadaslarımın scooterları olsun birde birkaç vitesli motor jawa,ybr kullandım.İlk kullanışıma göre pek zorlanmadım sadece vitesde kafam karıştı az 2 demiydim 3 demiydim falan diye.O yüzden regal alsam sıkıntı olur mu ? 2) Regal hakkında bilgi almak istiyorum.Çin malı olduğundan biraz karışık kafam ama konuştuklarım da güzel,sağlam motor diyor.Sizce nasıldır?Parçaları ,dayanıklığı,yakını,hızı..3)Bütçem pek fazla olmadığından regali 2015 ee de ertelemeyi düşünüyorum.Onun yerine keeway veya normal scooter düşünüyorum.150 cc lik ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

(iki ayrı mesaj tarafımdan birleştirilmiştir (CELİL))

İlk defa motor sahibi olucam.Fakat arkadaslarımın scooterları olsun sürmüşlüğüm var.Trafiğe çıkmışlığım.Bir kaç tane de vitesli sürdüm.Jawa,ybr gibi.Simdi de direk vitesliyle başlamayı düşünüyorum.Aklımda 2 motor var DD250E 9B ve DD250E-10 Spyder..Sizce alsam yapabilir miyim ? Motor ağır olduğundan denge kobusunda falan bir sıkıntı olurmu.Ayrıyetten de ana çok sorun çıkartır mı ?