Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhabalar.Ben genç bir kardeşiniz olarak aranıza yeni katılmayı düşünüyorum.Benim ilk motorum olucak.Direk vitesli motorla ve chopper ile başlamak istiyorum çünkü çocukluğumdan beri hayalimdi.3 konu hakkında bilgi istiyorum.1)Motor kullanmışlığım var arkadaslarımın scooterları olsun birde birkaç vitesli motor jawa,ybr kullandım.İlk kullanışıma göre pek zorlanmadım sadece vitesde kafam karıştı az 2 demiydim 3 demiydim falan diye.O yüzden regal alsam sıkıntı olur mu ? 2) Regal hakkında bilgi almak istiyorum.Çin malı olduğundan biraz karışık kafam ama konuştuklarım da güzel,sağlam motor diyor.Sizce nasıldır?Parçaları ,dayanıklığı,yakını,hızı..3)Bütçem pek fazla olmadığından regali 2015 ee de ertelemeyi düşünüyorum.Onun yerine keeway veya normal scooter düşünüyorum.150 cc lik ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

(iki ayrı mesaj tarafımdan birleştirilmiştir (CELİL))

İlk defa motor sahibi olucam.Fakat arkadaslarımın scooterları olsun sürmüşlüğüm var.Trafiğe çıkmışlığım.Bir kaç tane de vitesli sürdüm.Jawa,ybr gibi.Simdi de direk vitesliyle başlamayı düşünüyorum.Aklımda 2 motor var DD250E 9B ve DD250E-10 Spyder..Sizce alsam yapabilir miyim ? Motor ağır olduğundan denge kobusunda falan bir sıkıntı olurmu.Ayrıyetten de ana çok sorun çıkartır mı ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Çağdaş aramıza hoş geldin
    Daha önceki azda olsa motor tecrüben vitesli motor kullanmanda rahatlık sağlar zorlanmadan kullanabilirsin sorun olmaz vitesin kaçta olduğuna kısa sürede alışırsın
    Regal Raptor çin malı bir motordur ama kalitesi çin mallarının çok üstündedir en dayanıklı sorunsuz çin makinadır bizler senelerdir kullanıyoruz yedek parça ve ikinci el satış sorunu olmayan piyasası oturmuş bir makinadır
    çin makinalarda RR dan başkasını önermem bütçeni toparlayıp ikinci el 250cc temiz bir RR almanı öneririm
    diğer mesajında 9b ile spyder i sormuşsun ikiside dayanıklı sağlam modellerdir 9b kısa maşa olduğundan dengesi kullanımı daha rahattır spyder in ön maşası uzun olduğundan biraz daha alışma süreci ister ama kısa sürede alışırsın ilk motor olarak alıp onda sürmeyi ögrenen çok arkadaşımız var işallah sende kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Bende gözlemlerime göre öyle düşünüyordum.Sağlam ve dayanıklı diyorlardı.Birşey daha sormak istiyorum.2011 sonrası ile 2011 öncesi üretimlerde fark var mıdır ? Geçenlerde öyle birşeyler duymuştum.Vibrasyon farkları falan varmış herhalde.Benim kafamda para bulabilirsem şu 2 motor var. 1)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2232970/detay/
    2)http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3034696/detay/
    Birisi 2010 diğeri 2011.Aralarında fark varmıydı diye düşündüm ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı rockstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Bende gözlemlerime göre öyle düşünüyordum.Sağlam ve dayanıklı diyorlardı.Birşey daha sormak istiyorum.2011 sonrası ile 2011 öncesi üretimlerde fark var mıdır ? Geçenlerde öyle birşeyler duymuştum.Vibrasyon farkları falan varmış herhalde.Benim kafamda para bulabilirsem şu 2 motor var. 1)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2232970/detay/
    2)http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3034696/detay/
    Birisi 2010 diğeri 2011.Aralarında fark varmıydı diye düşündüm ?
    2011 senesi ve üstü senelerde türkiyeye giren modellerin motoru revize edilmiş yeni model blansörlü motorlardır titreşim yoktur daha iyidir
    2011 altı modellerde blansör yoktur hafif titreşim vardır
    ilandaki iki makinada blansörsüz 2011 model yazan makina 2010 sonu gelmiş 2011 model olarak satılmıştır bu makina temiz görülüyor fiyatıda uygun
    2010 model olan makinayı serviste görmüştüm her tarafı oynanmış çok kurcalanmış bir makina ama fiyatı uygun

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ne açıdan kurcalanmış ? Birşey daha bugün arkadaşlarla muhabbet ediyoruz konu açıldı işte dedim böyle böyle diyorlar işte ağır makina taşıması,dengede tutması zor olur.Zaten vitesli birde ona alışıcaksın falan.Kafam karışmadı değil ama param olursa keskin kes almakta kararlıyım.Fakat hala kafamda pürüz var o alışma açısından..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Ne açıdan kurcalanmış ? Birşey daha bugün arkadaşlarla muhabbet ediyoruz konu açıldı işte dedim böyle böyle diyorlar işte ağır makina taşıması,dengede tutması zor olur.Zaten vitesli birde ona alışıcaksın falan.Kafam karışmadı değil ama param olursa keskin kes almakta kararlıyım.Fakat hala kafamda pürüz var o alışma açısından..
    Beyaz seleli 2010 model olan makina Orjinalliği bozulmuş farklı parçalar eklenmiş değiştirilmiş bir makina alırsan satmanda zor olur
    diğer makinalarada bak yazan fiyatların 300-500 tl pazarlığı olur

alışma konusu çok kolay sorun etme daha önce yazdığım gibi senin tecrübene sahip olmayan hiç motor kullanmamış arkadaşlar ilk motor olarak spyder aldı 2-3 haftada alıştı daha sonrada geliştirdi

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Anladım.Ben şimdi yazın alıcam motoru hem para birikicek hemde çalışıcam.Yazın fiyatlar artar gibi düşünüyorum.Doğrumudur ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Anladım.Ben şimdi yazın alıcam motoru hem para birikicek hemde çalışıcam.Yazın fiyatlar artar gibi düşünüyorum.Doğrumudur ?
    Evet yazın fiyatlar artar

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    bir kaç gündür konuyu takip ediyorum tam da sana verilecek bir örneğim aslında bisikletten başka iki teker kullanmayan ben bayiden aldığım sıfır motorla denizli trafiğine daldım, evime kadar geldim ve daha sonra yavaş yavaş geliştirdim....
    Not: hala acemiyim(acemi olmakla gurur duyuyorum )

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İyiymiş.Büyük deneyim.Ya aslında benim de pek korkum yok,sürememekten korkmuyorum.Sadece para konsuunda sıkıntı var.Büyük ihtimalle bu sene scooter alıcam.Seneye vitesliye geçicem.Ya da keeway falan düşünüyorum ucuza ama onuda satamam diye korkuyorum.Karışık durumlar işte

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)