Herkese merhaba arkadaşlar,
Terminator 2 yi izledikten ve arnold'un deri ceket deri pantolon güneş gözlüğü kombinasyonuyla sürdüğü 91 fatboy u gördükten sonra başlayan chopper sevgimi artık siyah bir regal daytona 250 ile taçlandırmak istiyorum. Daha önce hiç motor kullanmadığım için becerebilirmiyim onu da bilmiyorum:(
29 yaşında bir bankacıyım ve evliyim. arabam olmasına rağmen motor sevgim yüzünden bir motor almak istiyorum sağolsun eşimde anlayışla karşılıyor ve olumsuz bakmıyor. motor alırsam doğrumu yaparım yanlış mı onuda bilmiyorum. ama içimden motor kullanmak geliyor![]()
Bir kaç sorum olacak,
1- İki tekerli olarak sadece bisiklet kullanmış ve scooter dahil hic motor kullanmamış biri olarak regal daytona 250 den başlamak doğru olur mu? Öğrenmede sıkıntı yaşarmıyım?
2- Sıfırı 8.000 TL olan bu motoru "sıfır" almakla iyi bir iş yaparmıyım?
3- Malum önümüz kış motor u alsamda yatacak mart'a - nisan'a kadar, fiyatların artacağı ön görüsüyle ve yılsonu ve kış kampanyalarından faydalanmak adına motoru şimdi alıp yatırmak doğru olur mu?
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Herkesin gönlünde yatan aslan a sahip olmasını ve kazasız belasız bir hayat yaşamasını diliyorum![]()

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)