Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sancar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende senin gibiyim dostum antalyaya taşındıktan sonra motor sevdası başladı ilk işim ehliyet kursuna yazılmak oldu ilk tecrübeyide kursta aldım kanına işlediyse hiç bekleme, Bir hafta sonu eşime motor bakmaya gidiyorum diye haber verdim 3 saat sonra 350cc daytona için telefonda kredi kartı bilgilerini alıyordum ))
    Hocam bende acaip bir durumdayım gece rüyalarıma giriyor napacağımı bilmiyorum:mrgreen: Hanımı da ikna ettim etmesine ya biraz yarım ağız evet diyor ben çok heveslendim beni kırmak istemediği için aradığım motoru da buldum uygun sayılabilecek bir fiyata.adamlada anlaştım sayılır. yanlız motor 2012 model. 2012 modellerde bu balansör olayı vardı değilmi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ghost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bende acaip bir durumdayım gece rüyalarıma giriyor napacağımı bilmiyorum:mrgreen: Hanımı da ikna ettim etmesine ya biraz yarım ağız evet diyor ben çok heveslendim beni kırmak istemediği için aradığım motoru da buldum uygun sayılabilecek bir fiyata.adamlada anlaştım sayılır. yanlız motor 2012 model. 2012 modellerde bu balansör olayı vardı değilmi?
    Daytona'ların hepsi blansörlü

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese merhaba bugün hayatımda ilk defa bir motosiklet sürdüm. bitane yarı otomatik kuba 100lük scooter kullandım bi 10 dakika kadar ( boş bi kapalı otoparkta ). doğru düzgün süremesemde düşmemeyi başardım ve gerçekten çok keyif aldım:D yanlız benim gibi olaya tamamen fransız arkadaşlarında buraları okuduğunu varsayarak bazı hususları kendimce belirtmenin faydalı olduğunu düşünüyorum moderatörlerin ve sayın adminimiz Celil abinin izniyle,

kizil_atli arkadaşımızın aşağıda benim ilk mesajıma cevap olarak belirttiği tavsiyelerinde haklılık payı var. Özellikle benim gibi hiç bir tecrübesi olmadan daytona gibi spyder gibi ağır ve zaptetmesi -hafif motorlara göre- daha zor olan motosikletleri kullanmak isteyen arkadaşların önce motosiklette dengede nasıl durulur, temel olarak motosiklet kullanmanın özellikleri nelerdir bunları motor başında tecrübeli bir arkadaşınızın gözetiminde kavramanız gerekir. Yani Bu olay her ne kadar bisiklete binmeye benzetilsede ilk etapta bir alışma süresi geçmesi gerektiği inancındayım.

Yoksa tatsız bir tecrübeyle gönül verdiğimiz motosiklet sevdamız erken bir travmayla başlamadan bitebilir ki bunu istemeyiz.

Herkesin bütçesine göre azımsanmayacak paralar verdiği bu makineleri sağlıklı ve uzun ömürlü kullanıp yıpratmamak, hemde kendi sağlığımızı tehlikeye atmamak adına önce bu temel adımları daha rahat ve küçük bir motosikletle atmanın ve öğrenip sindirmenin faydasını göreceğimize inanıyorum. kişinin öğrenme kabiliyetine göre değişmekle birlikte bir kaç gün de olsa bir kaç saatte olsa bunun faydası olacaktır.

Herkese kazasız ve belasız sürüşler dilerim.

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostum koruma ekipmanları da çok önemli motorunu alana kadar paran oldukça birer ikişer tamamlamanı tavsiye ederim.

sancar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilker sancar
    finans
     RR DYTN 350
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ghost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam gözlerindeki ışığı gördüyse (dikkat: ondan fazla heyecanlandırdığını sezmesin) ehliyetini al ve hiç bekleme almak içinb;)

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese merhaba,

Evet 3 haftalık motor araştırma ve finansman yaratma çabalarım sonucunu verdi ve bugün motoru almak için satıcıya ön ödeme yaptım Siyah bi daytona aldım 250 lik. motor bloku ve kapakları da dahil her tarafı simsiyah motorsikletin yani beyaz olanının beyaz olan her yerini siyah düşünün Kavuşma resimlerini inşallah haftaya cumartesi koyacağım. Bu arada benim acilen motosiklet kullanmasını öğrenmem lazım kara kış bastırmadan bir iki tur açık otoparklarda da olsa kullanayım yoksa anca kapalı garajda seyrederim mart a kadar:mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Hayırlı olsun Mehmet sende hayallerine kavuşuyorsun bu bir haftalık süreç senin için çok uzun ve zorlu olacak
    Daytonanın komple siyah olan modeli yeni gelmiş ilk sende görücez resimleri merakla bekliyoruz

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Mehmet sende hayallerine kavuşuyorsun bu bir haftalık süreç senin için çok uzun ve zorlu olacak
    Daytonanın komple siyah olan modeli yeni gelmiş ilk sende görücez resimleri merakla bekliyoruz
    Valla celil abi bende bilmiyordum olduğunu ama bir kaç satıcıdan teyit ettim. varmış komple siyahi. Satıcıdan rica ettim resimlerini çekip yollayacak bende buraya eklerim.

Darısı tüm motosiklet tutkunlarına inşallah. .

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)