S.a. beyler foruma yeni katıldım hem bi tanışma faslı olur hemde aklımdaki birkaç soru işaretini gidermek istedimforumu RR almaya karar verdğmden beri takip edyorum açtığınız bazı konular çok işime yaradı saolun
![]()
bugün motorumun gelişiyle kaydoldum forumunuza regal raptor 250 spyder aldım ilk olarak sormak istediğim motoru kendi arabamıza yüklemiştik indirirken emaneten bi platform yaptık altı braz sürttü motoru indirdikten snra yerde beyaz şeffaf kıvrık bi boru parçası gördüm motordan çıktığını öngörerek altına baktım giriş yerini göremedim hiçbiyerde ilk olarak altta uzanan iki adet ucu açık siyah boru parçası gördüm braz kurcaladım içinden 1-2 damla benzin çıktı o boruların bunları birleştiriyormuydu acaba diyerekten denedim girmedi onlaraforumda bi arkadaşta aynı sorunu yaşamış araştırdım o uçlar boşta kalmalıymış herneyse çok uzattım
ilk olarak bu şeffaf boru parçası hava filtresinin çıkışımı öyleyse nereye takmam gerekiyor
ikinci sorum ise spyder ilk alındığında rodajı nasıl olmalı ve yapılması gereken başka şeylerde varmı ?
şmdiden teşekkür ederim tekrardan merhabalar![]()

Regal Raptor 250 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)
forumu RR almaya karar verdğmden beri takip edyorum açtığınız bazı konular çok işime yaradı saolun