Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: merhaba

elif yildirim
    cagri merkezi
     Asya Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

merhaba

Merhaba sevgili raptorriders uyeler bende arkadasimda suzuki intruder250cc cruiser vardi onda gordum kullanmaya basladim motor gercekten cok ayri bir zevk nasil diyim sanki ruzgara havaya disariya karsi ozgursun bende cruiser motor almaya karar verdim. Eski model km yuksek japonda almak istemiyorum sifir yada sifir gibi temiz motor istiyorum. Bana RegalRaptor ve Asya Ghost al dedi ozmn arkadasim. 250cc motor uzun yol gidermi ben istanbul antalya yazin yazliga gidiyorum goturmu sikinti yaratirmi 250cc yoksa 350cc mi almaliyim.350cc gorunus olarak 250cc buyuklugu endami aynimi buyuk motor hosuma gidiyor. Tesekkurler.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldiniz Öncelikle motosiklet camiasına bir bayanın daha katılmasına kendi adıma çok sevindim, her zaman söylediğim gibi, umarım sayınız gün geçtikçe artar

İki tekere başlamak için düşük cc chopper seçimi doğru bir seçim olur. Sizin bakış açınızda da Regal Raptor 250 veya 350, Hyosung GV250 gibi seçenekler uygundur. Uzun yol için aklınızda soru işareti olmasın, 250 gitmez 350 gider gibisinden bir şüpheye de gerek yok. Yalnızca, 350'nin biraz daha performanslı olması, rampa çıkışları vs. gibi zamanlarda daha fazla rahatlık sağlayacaktır. Fakat boyut olarak veya ağırlık olarak etkili bir fark yok. Spyder değil de Daytona'nın daha rahat geleceğini düşünüyorum. Yine de bahsi geçen motorları yakından görmeniz ve üzerine oturup tartmanız, hangisinin size hitap ediyor olduğunu kontrol etmeniz en doğrusu olacaktır.

Keyifli sürüşler dilerim, tekrar hoşgeldiniz..
    "CaRPe DieM"

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Bu arada Celil abi şimdi bişeyler yazıyo. Yazısının içinde "Asya Ghost alma" diyecek. "Servis ağı yönünden çok çekersin" diyecek :mrgreen::mrgreen:
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Elif aramıza hoş geldin :D
    motor tutkusu dediğin gibi çok başka bir keyif özgürlük bir hastalık gibi bulaştımı bırakamıyorsun anlaşılan sana bu hastalık bulaşmış
    Benimde şahsi fikrim çok temiz ve tanığın bir makina olmadıkça çok yüksek km li çok yaşlı bir japon makina yerine sıfır veya sıfır ayarında Regal raptor almaktan yana bizim RR lar çin makinadır ama kendi katagorisindeki alınabilicek en sağlam en az sorunlu her yola gidebilecek su fan soğutma sistemi olan makinalardır 250 ve 350 cc olanlar su soğutmalıdır uzun yol ve şehir trafiğinde şişme yapmaz seni antalyaya götürebilir ben geçen sene 250 cc spyder ile 2500 km tüm egeyi dolaştım hiçbir sorun olmadan döndüm uzun yol için 350 cc daha uygundur kasa olarak 250 cc ile hiç fark yoktur farkı sadece motorundadır
    Asya ghost a bulaşma bizm makinalarla aynı fabrikada üretilmesine karşın kalitesinin ne olduğu tam bilinmyor asya artık makinaları türkiyeye getirmiyor alanın elinde kalıyor
    inşallah sende kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın

uğur karataş
    Kargocu
     keweey super shadow bomberman 275cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    350cc al almisken

elif yildirim
    cagri merkezi
     Asya Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    350mi? :S cok kararsizim http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=144417438 birtane buldun 6.100 5.750 alinir sizce iyimi. surat cok onemli degilde yanyana durdunmu 250 350den dahami kucuk?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350mi? :S cok kararsizim http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=144417438 birtane buldun 6.100 5.750 alinir sizce iyimi. surat cok onemli degilde yanyana durdunmu 250 350den dahami kucuk?
    verdiğin link sahibinden ana sayfaya ait motoru göremiyorum
    farklı kasalar var küçük kasa olarak klasik 250e-9 ve 9b modelleri var ama onlarda 350 cc yok 350 cc Daytona - Spyder - BOBER ve spt modellerinde var

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Regal Raptor'da 250 ve 350 cc'ler arasında cüsse farkı yokk ikisinin de boyutları eşit..
    "CaRPe DieM"

elif yildirim
    cagri merkezi
     Asya Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    350cc 7.500 istiyorlr 7bine alirsam sizce uygunmu 2binde km sahibibden gordum istanbulda

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    350cc 7.500 istiyorlr 7bine alirsam sizce uygunmu 2binde km sahibibden gordum istanbulda
    O makinayı sanırım biliyorum ilanını görmüştüm sıfır ayarında yan çantaları var fiyat bence uygun

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)