Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya adam choper sevmiyo harlleyi bile yerden yere vuran sürat seviyo ne dersen boş arkadaşların da dediği gibi çin mallarını resmen itin gözüne sokuyo test etmeden bi fırsatım olsa yüz yüze sorucam 250 350 klasmanın göster uygun bi choper öv yere göğe sığdırama fiyatıda regal gibi olsun şekli falan he adam haklı dıyıcem.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Adamın ismi bir defa ofsayt, Altın elbiseli adam. Senin ne işin var altın elbiseyle çekik gözlü bir makineyi diline alıyorsun. Yakışmamış, elbiseyi çıkar öyle yorum yap bir dahakine

Özgür Aliç güzel özetlemiş başka söze gerek yok.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Herkese selamlar;
    Az önce Altın elbiseli adam ile facebook üzerinden mesaj attım, aynı ekipten olan Ömer DAĞAŞAN (gümüş elbiseli adam) benimle iletişime geçti ve ocak ayı içinde bizden test etmek üzere motor talep ettiler.
    işin gerçeği kendi motorumu seve seve bu test için verirdim ancak İstanbul' a çooook uzak olmam sebebiyle (KARS) kendi motorumu veremiyorum. İstanbul ekibinden bir arkadaşımız var mı acaba bu konuda gönüllü?

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    İyi de; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Geçtiğimiz hafta Barkın, RR'ı itin gözüne soktu. Ocakta test etmek için RR mı istiyor?¿ HD'i bile yerden yere vuran birinin bence RR'ı yorumlaması saçma olur. Ben şahsen bu konuya soğuk bakardım.

Ama verilecekse 2013 model bir beyaz 350 Daytona veya 2013 model bir 350 Spyder verilmesi doğru olurdu sanırım...

Neyse, ben bilmem Celil başkan bilir
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Murat la telefonda görüştük onada söylediğim gibi test yapmak için makina vericeksin çıkarıcak oraya bir sürü sallıcak yeden yere vuracak barkın kendine malzeme yapıp proğram yapıcak bizde seyredip ona prim yaptıracaz
    Yalnız şunu belirteyim bu benim kendi fikrimdir makina veririm diyen varsa kendi bilir

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    ben de aslında içimden 2013 spyder ve\veya daytona uygun olur diye düşünmüşdüm
    Celil abi ile telefonla konuştuk bu konuyu foruma yazmadan önce o da ben de aynı fikirdeyiz aslında adam tutupta biz,m motorlara aşık olacak değil ama benim kanaatim çekinmemeliyiz çinliler arasında başa oynar bizim motorlar diye düşünüyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de aslında içimden 2013 spyder ve\veya daytona uygun olur diye düşünmüşdüm
    Celil abi ile telefonla konuştuk bu konuyu foruma yazmadan önce o da ben de aynı fikirdeyiz aslında adam tutupta biz,m motorlara aşık olacak değil ama benim kanaatim çekinmemeliyiz çinliler arasında başa oynar bizim motorlar diye düşünüyorum
    Senin ve benim,bizim bakış açımızla haklısın tarafsız olsa sorun yok ama barkın nın bünyesi çin motorunu kabullenemiyor bunları kullanan onlarca kişiyi yok sayıyor
    Değerlendirmeyi çin makinalar arasında yapacaksa makinamın sonuna kadar arkasındayım gönderirim

serkangungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Güngör
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kendisiyle yani sayın Barkın Bayoğlu'yla aynı ortama girmişliğim ve muhabbet etmişliğim var, tanıdığım ve sohbetinden anladığım kadarıyla asla ama asla çin menşeiili motor sevmeyen bir insan, megelli testinde olanları hatırlamanızı tavsiye ederim, motorlarımız bu grubun en iyisi olabilir fakat menşeii çin oldugu sürece Barkın abi yerden yere vuracaktır.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)