Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akü dolu olsa sana dediğim gibi bujileri kontrol edebilisin patlamışsa değiştirirsin olmadı yakındaki bir ustaya göster kolay gelsin

Arkadaşta kuru akü var 1 tane onu takıp bujileri değiştirip denicez abi olmadı usta yolu gözükür bize

inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inanç Ali Özdemir
    Reklamcı
     Honda XL650 Transalp
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hani çok aptalca gelmesin ama bazen arızayı çok derinlerde arayabiliyoruz. Naçizane bir hatırlatma : emercensi butonu (start-stop) kapalıda kalmış olabilir mi ? Veya bu butonda bir arıza, temassızlık olabilir mi ? Bunlara da bir bakmanızı öneririm. Benim başıma geldi, size de olabilir...

RidersOnTheStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan
    solutions center management
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sonunda Celil abinin de yardımlarıyla çözüldü sorun. Benim dediğim gibi hava benzin karışımı daha doğrusu benzinin çok gelip havanın hiç gelmemesinden kaynaklıymış sorun. Rolanti düğmesi var yanda ve saat yönünün tersine çevirdikçe vana gevşeyerek hava karışımını arttırıyor. Tabi insanın kafasıda karışıyor netaraf açık neteraf kapalı diye. İlk denemelerimizde motorun sesi öyle bir yüksek çıktı ki yeri göğü inlete inlete çalıştı sanki 1300 cc egzozlar açık bir cruiser edasındaydı.:mrgreen: Sağolsun Celil abide bizim gibi kıt zekalılarla bi düğmeyi açıp kapamayı beceremeyen adamlarla ilgilendi. Görüntülü arama bile yaptı. sorunu çözdük.

ÇOH YAŞA CELİL

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    selamlar kış başında aküyü söküp eve çıkardım ve motorumu kışladım. Bugün motoru bi çalıştırmak içn aküyü taktım ve marşa bastım ama ne yaptıysam motor çalışmadı. Benzin hortumunu çıkarıp kontrol ettim benzin karbürtöre kadar geliyor. ateşleme kablosunu söküp baktım kıvılcım atıyor. Yani ateşleme kesici düğmede bir sorun yok. Ama bujileri sökemedim yanımda buji anahtarı yoktu yarın bide bujileri kontrol edeyim diyorum nemlenmiş olabilirler çünkü her ne kadar kapalı mekanda muhafaza etsemde ısıtma olmadığı için ve ortam sıcaklığı geceleri -20 dereceler civarında olduğu için bujiler nemlenmiş olabilir diye düşünüyorum. acaba başka bir seçenek aklına gelen var mı?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Bencede bujilerdendir oksitlenme nem yapmıştır benzin ve ateşleme oldumu çalışmak zorunda kolay gelsin

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Herkese selamlar bugün büyük bir hırs ve inançla motorumun yanına gittim bujileri söktüm biraz nemli gibi görünüyorlardı güzelce temizleyip kuruladım. motor bloğuna takmadan önce de bujilerin kıvılcım atıp atmadığını kontrol ettim ama sonuç ne yazıkki olumsuz motor yine çalışmadı.:(
    ya karbürtöre pislik vs tıkandı (sanmıyorum motor son bıraktığımda çalışıyor du.
    kanımca motor hava çok soğuk olduğu için ateşleme yapamıyor
    yada iş yerinde tankları çalıştırmak için önce sıcak hava üfleyen bir cihazla ısıtıyoruz o zaman çok rahat çalışıyorlar yada böyle bişey yapıcam

bu konuda tavsiyesi olan var mı?
    acaba hava emiş borusunda içeriye parfüm,oda sıpreyi vs mi bassam?

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)