Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

İlk sorun korkmalımıyım

İyi akşamlar dostlar abiler

Bugun oğlanı biraz çıkarım gezdirim dedim geçen pazartesiden beri yatıyo malum neyse motoru cıkardım muafa ettim yerden forumda okuduğum gibi cikleyi açtım 2 pompladım gazı sonra marşa bastım gelmiyo motor baya uğrastık arkadaşda vurdurmayı denedi gene çalışmadı 2-3 sn çalışır gibi yapıyo bırakıyo ???

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı can666 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bugun oğlanı biraz çıkarım gezdirim dedim geçen pazartesiden beri yatıyo malum neyse motoru cıkardım muafa ettim yerden forumda okuduğum gibi cikleyi açtım 2 pompladım gazı sonra marşa bastım gelmiyo motor baya uğrastık arkadaşda vurdurmayı denedi gene çalışmadı 2-3 sn çalışır gibi yapıyo bırakıyo ???
    Can geçmiş olsun akü düzgün kuvvetli basıyormu marş dönüyormu ?
    depoda benzin var değilmi çalışıp stop etme genelde benzin bitince olur benzin yedek depo anahtarını yedege alıp dene ve anahtardan çıkıp karbürtöre giden minik hortumu anahtar dan çekip çıkar benzin geliyormu geliyorsa akü kendini biraz toparlasın yarın tekrar dene işallah çalışır ugraştırmaz kolay gelsin

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can geçmiş olsun akü düzgün kuvvetli basıyormu marş dönüyormu ?
    depoda benzin var değilmi çalışıp stop etme genelde benzin bitice olur benzin yedek depo anahtarını yedege alıp dene ve anahtardan çıkıp karbürtöre giden minik hertumu anahtar dan çekip çıkar benzin geliyormu geliyorsa motor bozulmuş olabilir akü kendini biraz toparlasın yarın tekrar dene işallah çalışır ugraştırmaz kolay gelsin

deme abi öle aynen benzin var cıkardık baktık hortumu acaba bujimi diye düşündüm

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    deme abi öle aynen benzin var cıkardık baktık hortumu acaba bujimi diye düşündüm
    Düzeltme yapayım ben aşağıda yazının arasında motor bozulmuş olabilir yazmışım onu sil niye yazmışımki anlamadım :mrgreen:
    Baştan alalım en iyisi benzin var ama çalışıp stop ediyor öncelikle akü marşı kuvvetli döndüyorsa sorun yok bujileri sök temizle çalıştırma işlemi için tekrar 2 gaz ver jikleyi sonuna kadar aç marşa bas hafif gaz ver çalışır bir sorun olduğunu düşünmüyorum çok soğuk havalarda bazen makinalar naz yapar kolay gelsin :D

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çalışmazsa bujiyide söküp temizlemek iyi olur oksit yapmış düzenli ateşlemiyor olabilir

buyiye nasıl ulaşabirşim kolay bi yerdemi nereyi sökmem lazım birde koltuğu çıkarıp aküye bakıcaktık temasızlıkmı yapıyo diye ben böyle sıkılmış vida görmedim abi

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    aynısı arkadasın motordada oldu aküyü şarja taktı şarj aleti vardı onda akü için donmuşmu bitmek üzeremi neymiş sonra düzeldi

RidersOnTheStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan
    solutions center management
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bence benzin flitresinde de sorun olabilir ateşleme yapıyor makina çalışıyor gaz verince duruyor bi şekilde benzin ulaşmıyor olabilir. Soğuk havada denediğini de unutma motor soğukken zor çalışır. Celil abinin dediği gibi bujide de ola bilir sorun. Bi ellemek lazım.:mrgreen:
    Konu RidersOnTheStorm tarafından (18.December.2013 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    selamlar, çok benzer bir sorun bende de olmuştu, benzin filtresinin çıkışını filtrenin kendi içindne kopan bir parça tıkamış meğer, yeni filtre taktığımda sorun çözülmüştü, ama birçok farklı nedeni olabilir tabii...
    haaa ama korkmalı mısın?

bence "HAYIR"
    "Lone Wolf...No Club..."

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı AHRAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar, çok benzer bir sorun bende de olmuştu, benzin filtresinin çıkışını filtrenin kendi içindne kopan bir parça tıkamış meğer, yeni filtre taktığımda sorun çözülmüştü, ama birçok farklı nedeni olabilir tabii...
    haaa ama korkmalı mısın?

bence "HAYIR"
    sanmam fılıterenın altında cıkarıp hortumu kontrol ettik geliyo benzin+ fılıtreyıde cıkardım baktım ufledım falan rahatlıkla geçıyo ordan bence buji buyuk ihtimal [smilie=greencolorz:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    sanmam fılıterenın altında cıkarıp hortumu kontrol ettik geliyo benzin+ fılıtreyıde cıkardım baktım ufledım falan rahatlıkla geçıyo ordan bence buji buyuk ihtimal [smilie=greencolorz:
    Akü dolu olsa sana dediğim gibi bujileri kontrol edebilisin patlamışsa değiştirirsin olmadı yakındaki bir ustaya göster kolay gelsin

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)