Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Herkese selamlar bugün büyük bir hırs ve inançla motorumun yanına gittim bujileri söktüm biraz nemli gibi görünüyorlardı güzelce temizleyip kuruladım. motor bloğuna takmadan önce de bujilerin kıvılcım atıp atmadığını kontrol ettim ama sonuç ne yazıkki olumsuz motor yine çalışmadı.:(
    ya karbürtöre pislik vs tıkandı (sanmıyorum motor son bıraktığımda çalışıyor du.
    kanımca motor hava çok soğuk olduğu için ateşleme yapamıyor
    yada iş yerinde tankları çalıştırmak için önce sıcak hava üfleyen bir cihazla ısıtıyoruz o zaman çok rahat çalışıyorlar yada böyle bişey yapıcam

bu konuda tavsiyesi olan var mı?
    acaba hava emiş borusunda içeriye parfüm,oda sıpreyi vs mi bassam?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar bugün büyük bir hırs ve inançla motorumun yanına gittim bujileri söktüm biraz nemli gibi görünüyorlardı güzelce temizleyip kuruladım. motor bloğuna takmadan önce de bujilerin kıvılcım atıp atmadığını kontrol ettim ama sonuç ne yazıkki olumsuz motor yine çalışmadı.:(
    ya karbürtöre pislik vs tıkandı (sanmıyorum motor son bıraktığımda çalışıyor du.
    kanımca motor hava çok soğuk olduğu için ateşleme yapamıyor
    yada iş yerinde tankları çalıştırmak için önce sıcak hava üfleyen bir cihazla ısıtıyoruz o zaman çok rahat çalışıyorlar yada böyle bişey yapıcam

bu konuda tavsiyesi olan var mı?
    acaba hava emiş borusunda içeriye parfüm,oda sıpreyi vs mi bassam?
    Bu sorun soğuktan kaynaklanıyor bence tankları ısıttığın cihazla motoru ısıtıp sağlam bir akü ile biraz uğraşınca benzin varsa ateşleme yapıyorsa çalışacağını düşünüyorum akü biraz zayıflarsa çalışmaz kolay gelsin

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    bakalım celil abi devletin malzemesini kendi motorum için kullanmayı düşünmüyorum (valla ilk virajda yatarız kul hakkı kötü şey)
    onun yerine ya havaların ısınmasını bekliyeceğim yada saç kurutma makinası ile motora dalayım diyorum sıcak havayı motora hava emiş hortumundan verebilirim yada egzozdan ısıtabilirim motor bloğunu bakalım bişeyler yapıcam artık

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)