Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: merabalar

Kutay Yamanlar
    Metalurji ve Malzeme Müh. (öğrenci)
     Yok
     İzmie
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

merabalar

Meraba arkadaşlar. Bende motor tutkumu yıllarca içimde bastırıp en sonunda dayanamayıp motora başlamaya karar verenlerdenim. Şu anda herhangi bir motorum yok istediğim motor Regal Raptor 150. Öncelikle kendımı tanıtayım İzmirliyim Üniversitem dolayısıyla karabükte yaşıyorum. Karabük üniversitesi Metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum. Dediğim gibi istediğim motor 150lik Regal raptor fakat aileden çok fazla destek alma imkanım olmadığı için kendi imkanlarımla bir motor sahibi olacağım. Öğrenim kredisi+biriktirilen para+iddaa. :D O yüzdende bu planın suya düşme ihtimali var. Eğer düşersede planım Keeway superlight 150 almaktan yana. Motoru haziranda alacağım o zamana kadar vaktim var bakalım ne goreceğiz . Birde bir sorum olacak. Ben motorumu izmir karabük arası getirip gotureceğim. Duyduğuma gore şehirler arası otobüsler belli bir fiyat ile motoru bagajlarına alıyolarmış. 150 tl gibi bir rakam duydum. Yapanlar varmış yani. Sizin aranızdanda bu durumda olan ve bu şekli kullanan var mı? Eğer bunda bir sorun çıkacak olursa, nakliyat ile karabük izmir arası bana aşağı yukarı ne kadara mal olur? Tanışma konumda bu kadar çok soru sordum k .bakmayın ama cok fazla sabırsızlanıyorum motor için ve aklımdan çıkmıyor
    Teşekkürler şimdiden herkese merhaba.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Kutay aramıza hoş geldin :D
    izmirde arkadaşlarımız var zamanı gelince sana yardımcı olurlar
    Bütçe sıkıntısı oldumu işler biraz daha zor oluyor işallah kısa zamanada gönlündeki makinaya kavuşursun
    150 cc yerine bütçene göre 250 cc bulursan onu tercih et daha kuvvetli ve dayanaklıdır
    Nakliye işi şehirler arası otobüslerle yapılabiliyor yazahaneler karışmıyor muavinler ve şöförlerle görüşüyorsun 100 -150 tl arasında (pazarlıkla)ücret alıyorlar mercedes travego modellerin bagajı daha büyük

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin Kutaycım.. Umarım hayal ettiğin motorlara kavuşursun
    "CaRPe DieM"

Kutay Yamanlar
     Yok
     İzmie
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle;
    Ben başlangıçta 250 cc istemiştim fakat 1 yıldır motor kullanan arkadaşlarım ( Regal raptor 150 ve kubra superlight 150) beni biraz korkuttular bu konuda işte kullanması zor vs vs olarak. O yüzdende boyle birseye karar verdim fakat diyorsanız ki çok fark yok hedefımı yukseltıp ona gore bırıktırmeye calısabılırım :D Haziran ayında mutlaka bır motorum olacak fakat şu an için 150 lik mi 250lik mi soylemek pek mumkun gorunmuyor umarım dediginiz gibi hayalimde motora kavusabılırım bır an once cok tesekkurler :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    150 cc ile 250 cc RR un kasaları aynı motor gücü olarak altından kaçacak güç ve seriliği chopper makinalarda yoktur 150 cc yi kullanan rahatlıkla 250 cc kullanabilir bence hedefi 250cc ye çevir

orion1933 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

furkan aydıner
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250 E-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum kullanan arkadaşlarımın ağızından konuşuyorum ki superlight çok da tasvip edilecek bir makine değil yanında takım çantası taşımıyorsan :(

Kutay Yamanlar
     Yok
     İzmie
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet bugun ku uzun arastırmalar ve ozellıkle hesaplar işin içinden çıkamamalar ordan şu kadar gelse şurdan bu kadar kurtarsamlarla; 250lik spyder almaya karar verdim :D baktım ki 4300 tl klasik 150lik regal raptor ruhsat plaka ıvır zıvır zaten 5000 olacak. izmirde ıkıncı el spyder arastırdım 5700e falan var . pazarlık payı var yazıyor.2011 model 20 000 bin km de asagı yukarı . Nasıldır motoru kullananlar bana biraz bilgi verebılır mı ayrıca ilanlarda 6500e de var 5700e de bu farklılık neyden kaynaklı olabılır her hangı bır sorun cıkartırmı ılerıde? sesi nasıl yakıt sarfiyatı nasıl? spyder ozellıkle bıraz uzun bı kasaya sahip kullanımı daha zor gıbı gorunuyor? sızlerın yorumlarınıza bırakıyorum tesekkurler sımdıden :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı kutayyamanlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bugun ku uzun arastırmalar ve ozellıkle hesaplar işin içinden çıkamamalar ordan şu kadar gelse şurdan bu kadar kurtarsamlarla; 250lik spyder almaya karar verdim :D baktım ki 4300 tl klasik 150lik regal raptor ruhsat plaka ıvır zıvır zaten 5000 olacak. izmirde ıkıncı el spyder arastırdım 5700e falan var . pazarlık payı var yazıyor.2011 model 20 000 bin km de asagı yukarı . Nasıldır motoru kullananlar bana biraz bilgi verebılır mı ayrıca ilanlarda 6500e de var 5700e de bu farklılık neyden kaynaklı olabılır her hangı bır sorun cıkartırmı ılerıde? sesi nasıl yakıt sarfiyatı nasıl? spyder ozellıkle bıraz uzun bı kasaya sahip kullanımı daha zor gıbı gorunuyor? sızlerın yorumlarınıza bırakıyorum tesekkurler sımdıden :D
    Kutay bu soruların cevabı çok uzun forumda pek çok kere yazıldı arama motoruna merak ettiklerini yaz arama yap bulur okursun kısaca biraz senin için yazayım

Spyder lerde fiyatların farklılıkları öncelikle motorun yaşı km si temizliğine göre değişir (Bu bütün makinalar için geçerlidir)
    2011 model ve sonrası blansörlü revize edilmiş yeni motorlu olduğundan 2011 model altındaki makinalardan daha pahalıdır km yükseldikçe motorun fiyatı düşer 20.000 km de bir makina temiz bakılmış sorunu yoksa fiyatı uygunsa alınabilir aksi durumda 500 -1000 tl daha borçlanıp az km de temiz makina almak daha iyi olur

orion1933 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

furkan aydıner
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250 E-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    10 bin km ve altı da o fiyata zaten ne kadar temiz baksa da ben 5 bin km de mi ne aldım o fiyata biraz daha kazı yap bence dostum

ignats - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismet KAHRAMAN
    mühendis
     Hero Thriller 150 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

spayder arştıran biri olarak.

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutay bu soruların cevabı çok uzun forumda pek çok kere yazıldı arama motoruna merak ettiklerini yaz arama yap bulur okursun kısaca biraz senin için yazayım

Spyder lerde fiyatların farklılıkları öncelikle motorun yaşı km si temizliğine göre değişir (Bu bütün makinalar için geçerlidir)
    2011 model ve sonrası blansörlü revize edilmiş yeni motorlu olduğundan 2011 model altındaki makinalardan daha pahalıdır km yükseldikçe motorun fiyatı düşer 20.000 km de bir makina temiz bakılmış sorunu yoksa fiyatı uygunsa alınabilir aksi durumda 500 -1000 tl daha borçlanıp az km de temiz makina almak daha iyi olur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46420537/detay
    motor hakında yorum yaparsanız sevinirim...

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)