Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

MuhendisXY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GÜVEN EROĞLU
    MÜHENDİS
     DD-250E-9B
     ÇANAKKALE
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle bu tatmin edici acıklamalar ıcın cok tessekkur ederım. Benım bır sorum olacaktı. Ben ılerıkı zamanlarda GV650 almak ıstıyorum. Baya heves ettım. Fakat 2. el olarak uygun fıyatlı bır motor alacagım 8-10 tl cıvarı 2. el ıcın tavsıyenız ne yondedır.

uğur karataş
    Kargocu
     keweey super shadow bomberman 275cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MuhendisXY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bu tatmin edici acıklamalar ıcın cok tessekkur ederım. Benım bır sorum olacaktı. Ben ılerıkı zamanlarda GV650 almak ıstıyorum. Baya heves ettım. Fakat 2. el olarak uygun fıyatlı bır motor alacagım 8-10 tl cıvarı 2. el ıcın tavsıyenız ne yondedır.
    Olumsuz yonleri kayis kaynagi kopunca maliyeti 1250tl beyinde sorunlar yapiyor 650tl hepsinde yapiyormu dersen yuzde 65 yapiyor ben bunlari oder binerim diyorsan alabilirsin dostum. Bu kronik sorunlarindan dolayi aldikdan sonra cok zor satarsin parcasi pahali ve gec geliyor.

Olumlu yonu cok hizli ve gorunusu diyorlar bana gore cruiser modele hem gorunusu hemde cok hizli olmasi aykiri bu motorlar ole 240 cikim surat yapayim motoru degil gorunusude cruiser genede sen bilirsin almadan once git baktir tamirciye ama o dediklerim sonradan cikabiliyor bunlari gozardi etme. Al birtane yamaha dragstar hem cebini uzmesin hem seni

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Bu motora bir türlü ısınamadım. Tipinden ne olduğu belli olmayan bişey. Acık şundan acık bundan tasarlanmış

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

MuhendisXY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GÜVEN EROĞLU
    MÜHENDİS
     DD-250E-9B
     ÇANAKKALE
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olumsuz yonleri kayis kaynagi kopunca maliyeti 1250tl beyinde sorunlar yapiyor 650tl hepsinde yapiyormu dersen yuzde 65 yapiyor ben bunlari oder binerim diyorsan alabilirsin dostum. Bu kronik sorunlarindan dolayi aldikdan sonra cok zor satarsin parcasi pahali ve gec geliyor.

Olumlu yonu cok hizli ve gorunusu diyorlar bana gore cruiser modele hem gorunusu hemde cok hizli olmasi aykiri bu motorlar ole 240 cikim surat yapayim motoru degil gorunusude cruiser genede sen bilirsin almadan once git baktir tamirciye ama o dediklerim sonradan cikabiliyor bunlari gozardi etme. Al birtane yamaha dragstar hem cebini uzmesin hem seni
    Çok paramız yok bızım, Elbette sorun cıkarmaması ve parçaları uygun fıyatta temın etmek cok onemlı, Size konuda katılıyorum. Daha once aldıgım 2. el bır kac motor ufak sorunlar bıle benı motordan soguttu kı bu soyledıgınız sorunlar oyle ufak tefek seylerde degıl, Guvenılır bırısınden bu sorunları halletdılmıs yada mınımıze edılmıs motor bulursam yinede dusunurum. Hayırlısı artık
    Ben klasık chopper goruntusunden bıraz daha farklı olması ıcın boyle bır model dusundum sadece.
    Eger aklınızda onerıcegınız bu tarz bır motor varsa paylasırsanız cok sevınırım.

erhan gumusdag
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MuhendisXY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok paramız yok bızım, Elbette sorun cıkarmaması ve parçaları uygun fıyatta temın etmek cok onemlı, Size konuda katılıyorum. Daha once aldıgım 2. el bır kac motor ufak sorunlar bıle benı motordan soguttu kı bu soyledıgınız sorunlar oyle ufak tefek seylerde degıl, Guvenılır bırısınden bu sorunları halletdılmıs yada mınımıze edılmıs motor bulursam yinede dusunurum. Hayırlısı artık
    Ben klasık chopper goruntusunden bıraz daha farklı olması ıcın boyle bır model dusundum sadece.
    Eger aklınızda onerıcegınız bu tarz bır motor varsa paylasırsanız cok sevınırım.
    Burda ugura bende katiliyorum sonuc itivariyle gv650 ikinci elisuanda 9 11bin tl arasi ve bu paraya dragstar650 alinir bide gv650 ustune masraf parca bekleme motordan soguma olayi olabilir. Gv650 param cok abi bozulursa yaptiririm herseye ragmen binerim diyenler alir gv650 almak kumar oynamakdir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)