bodrumun şimdi en güzel,en sakin zamanı bence...
DL yi satabildinmi bu arada..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)bodrumun şimdi en güzel,en sakin zamanı bence...
DL yi satabildinmi bu arada..
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
BodrumTeveccühünüz...Ne tecrübe ve bilgi olabilir ki?...Şunun surasında 23 yıldır motora biniyorum,yıllar su gibi geçiyor sanki bugün başlamış gibiyim.)) Çok teşekkürler.Bodrum'dan sevgi ve saygılar.
Sevgili Kaldera selam....DL yi satalı 20 gün oldu.İzmir'den bir arkadaşa kısmet oldu.Güle,güle kullansın.Çok meraklısı çıktı.Herkese tavsiye ederim çok teknolojik ve sorunsuz bir makina.Artçılar için bir cennet adeta.Eşim,sattığım için hala üzgün...Ben şimdi beklemedeyim.Bakarsın belki bir Harley....ama Raptoru çok seviyorumHerkese tekrar sevgi ve saygılar
motor olsun,çamurdan olsun,bir de RAPTOR olsun
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)selam mes bende bodrumdan yetkin neredesin ya bir senedir buraşardayım ama bir r&r ci buluşup bir gezi yapamadım yaw
bir görüşelim nedersin yetkingurol@hotmail.com
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
Bodrum
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)iyi akşamlar keş ke dah önceden tanışa bilseydik
bende gelirdim yaw
msn mi veryimde görüşelim arada haberleşelim
yetkingurol@hotmail.com
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
RR class
istanbul
B Rh (+)valla ne guzel burda gordugum motorların hepsi class bigun izmir e gelirseniz beklerim. gerci yazın bodrum da olcam emnim ararım sizi
okay
B rh(+)
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)apron83 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba sanada bayramda izmirde olacam birinci günü haberleşelim![]()
Bodrumcuma gününden Marmaris'e gittik.Marmarisli ekip Marmok Rider'larla toplanıp Datça'ya gazladık.Cumartesi akşamı Marmok Riderın düzenlediği 'Oğlak tandır'partisinde geç saatlere kadar gırgır şamata....güzel bir geceydi toplam 8 motor 2 karavan bir minibüs vw katıldı.Ben bugün(pazar)Bodrum'a döndüm.Hava ne kadar güneşli olsada kış olduğu için yolculuk üşütüyor.Ama üşümeye değdi...sizlerle paylaşmak istedim.Teşekkürler.
motor olsun,çamurdan olsun,bir de RAPTOR olsun
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)Tebrikler kardeş çok güzel olmuş senin için umarım bir dahakine bende gelirim
saygılarımla iyi akşamlar dilerim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)