Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

muhsin çelik
    şebeke operasyon görevlisi
     yok
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Unhappy mehabalar aranıza yeni üye olarak ilk adımı atmış bulunmaktayım

merhaba ilk motor deneyimi olarak ve kullanmak amacı ile iki motor beğendim bu motorlar arasında kararsızım araçlar hakkında artı, eksi, tavsiye edebilirseniz sevinirim teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4996869/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8552131/detay/

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fazlı öztürk
    mekanik teknikeri
     hyosun gt 250 r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldin
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa :(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Muhsin aramıza hoş geldin :D
    RR km si çok yüksek sıkıntı çıkarabilir
    Ledow fena durmuyor ama orjinal değil boyanmış ve parça servis ikinci el satış sıkıntısı olabilir
    İşallah kısa sürede gönlüne göre bir makina bulursun

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin komşi :mrgreen: Daha bugün senin memleketteydim. Görüşürüz inşallah. Daimi ol e mi :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Wolfman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkutay Taşdemirci
    Akademisyen
     Yamaha Drag Star XVS 1100A Classic ve Regal Raptor DD250 E9-B 2012
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Borelli bizim bir öğrencinin. Regali kullanan arkadaşı da sapanca yol ayrımında görmüştüm. Bu havalarda ilk startları sıkıntılıdır bu makinelerin. Fazla hız yapmaya gelmezler. Regalin sarsıntısı seni yorar onu söyleyeyim. Borelli de yedek parça problemi var. Malzeme kalitesi oldukça düşük motorlar. Eğer maddi durumunda sıkıntı yok ise yeni RR'lere (2011 sonrası) bak derim. Bir de uzun süre aynı motoru kullanmayı düşünmüyorsan ilk etapta hız yapamayacağın ama chopper tarzı ucuz motorlar senin için daha uygun olacaktır. 150'lik RR gibi... Burda ilk motorun amacı hangi tarzda bir motosiklet kullanacaksan onun sürüş dinamiklerini öğrenmen. Avrupa seyahatine çıkmayacasın, yarışmayacaksın ya da millete hava atmaya çalışmayacaksın. Dönüş tekniklerini, durmayı, kalkmayı, panik frenlemeleri ve rampa kalkışlarını iyi öğrenmek için zayıf güçlü motor en ideali. 250 cc motorlar kritik güçte motorlardır. Az da olsa hız yapmaya gelirler ama durma konusunda kabiliyetleri zayıftır. İyi şöförlük isterler. Ayrıca alacağın motosikletin lastikleri kesinlikle NYLON olacaktır. Onun için durma ve dönüş kabiliyeti çok zayıf olur motorların. Kimse 2 binliralık motoruna Michelin'nin kauçuk lastiğini takmaz onu söyleyeyim. Benim nacizane tavsiyem; ucuz, km'si düşük, mümkünse japon patentli, 150cc lik, 6 ay sonra rahat satabileceğin zarar da etsen üzülmeyeceğin bir motor seçmen. 150 RR candır. Borelli için ise eğer fiyatı uygun bulabilirsen işini görür ama dönerken devirme ihtimalin yüksek. O da senin el melakelerine kalmış.

erhan gumusdag
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Wolfman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borelli bizim bir öğrencinin. Regali kullanan arkadaşı da sapanca yol ayrımında görmüştüm. Bu havalarda ilk startları sıkıntılıdır bu makinelerin. Fazla hız yapmaya gelmezler. Regalin sarsıntısı seni yorar onu söyleyeyim. Borelli de yedek parça problemi var. Malzeme kalitesi oldukça düşük motorlar. Eğer maddi durumunda sıkıntı yok ise yeni RR'lere (2011 sonrası) bak derim. Bir de uzun süre aynı motoru kullanmayı düşünmüyorsan ilk etapta hız yapamayacağın ama chopper tarzı ucuz motorlar senin için daha uygun olacaktır. 150'lik RR gibi... Burda ilk motorun amacı hangi tarzda bir motosiklet kullanacaksan onun sürüş dinamiklerini öğrenmen. Avrupa seyahatine çıkmayacasın, yarışmayacaksın ya da millete hava atmaya çalışmayacaksın. Dönüş tekniklerini, durmayı, kalkmayı, panik frenlemeleri ve rampa kalkışlarını iyi öğrenmek için zayıf güçlü motor en ideali. 250 cc motorlar kritik güçte motorlardır. Az da olsa hız yapmaya gelirler ama durma konusunda kabiliyetleri zayıftır. İyi şöförlük isterler. Ayrıca alacağın motosikletin lastikleri kesinlikle NYLON olacaktır. Onun için durma ve dönüş kabiliyeti çok zayıf olur motorların. Kimse 2 binliralık motoruna Michelin'nin kauçuk lastiğini takmaz onu söyleyeyim. Benim nacizane tavsiyem; ucuz, km'si düşük, mümkünse japon patentli, 150cc lik, 6 ay sonra rahat satabileceğin zarar da etsen üzülmeyeceğin bir motor seçmen. 150 RR candır. Borelli için ise eğer fiyatı uygun bulabilirsen işini görür ama dönerken devirme ihtimalin yüksek. O da senin el melakelerine kalmış.
    250cc regal ve borelli kullanmakda zor degilki su baslangic olayini iyice abarttik bence yalnis anlamayin ama bu bole. 150cc regal cruiser keyfi vermez. Korkuyorum yakinda scooterla baslayin diyecekler 250cc borelli zaten kucuk bir model manevrasi iyi bu yuzden regalde 250cc ole buyuk hantal makine degil.Cruiser motor kullanmak bence cok zor degil. Ilk kez Suziki Intruder kullandigimda arkadas yanimda benle gelerek buyuk bir tur atmisdim denge hiz donme gayet iyidi viteside yarim saat icinde cozmusdum. Supersport olsa tamam dicemde cruiserde 150cc bence gerekmez bide 150cc kimse almaz kolay kolay cunku cruiser gorunusune aykiri 250cc hatta 350cc regal daytonalar cok guzel baslangic uzun vadeli bir motor olur.Birtek spyder on tarafindan dolayi suremeyebilir oda manevra olayi carpi2 oldugu icin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)