Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Merthan Subaşı
    Satış Danışmanı
     Yamaha Virago 1100
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Selamun Aleykum Raptors Ailesi

Selamun Aleykum bende eski bir regal raptorcuyum. Önce regal raptor 150cc ile serüvene başladım sonra sattım eski kasa modeli olan regal raptor 250 aldım. Derken daytona 350cc gördüm çok beğendim aslında büyük motor düşünüyordum ama görüntüsü beni çok etkiledi ve 250 regali satıp 350cc regal daytona aldım.Geçen yaz bol bol sürdüm motorumu aksesuarı bol olan motorumu 8milyara sattım.Çok yakın tanıdığım çoçukluk arkadaşım Murat , Merthan büyük motor düşünüyorsan ben satıyorum biliyorsun benim makinenin sağlamlığını ve onu ne kadar iyi baktığımı üstündeki aksesuarlarından tut parçalarına sağlamlaştırıp iyisini anldığımı biliyorsun dedi. Hakikatende öle idi kızı gibi bakıyordu motoruna. Cruiser motordan,supersport geçiş yapacağı için sattığını söledi. 2001model Yamaha Virago 1100 41binde normalde 9milyar istediği söledi. Ama sana 7milyara bırakabileceğini söledi.Bende regalimden gelen parayla çocukluk arkadaşımdan Yamaha Virago 1100 41binde 2001 model 7milyara aldım.Satmadan öncede tamirciye gösterip karbüratör temizletti, yağını değiştirdi sağına soluna baktırdı.Aslında gerek yokdu ama dostum böle uygun gördü ben ona zaten güveniyordum ve ustanında makine çok sağlam bir ömürlük olur dedi ve gidip motoru üstüme aldım ve artık Yamaha Virago 1100 motorum var. Motorumla ilk istanbul içi gezmem tam anlamıyla harika idi çekiç gücü hızlanması motorun sesi beni adeta büyüledi.Devamını yaşadıkça anlatacam çok yakında Yamaha Viragolar hakkında başlıklar açıp bu motorları tanıtcam

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Tekrar hoş geldin. Bu arada resim koyarsan bizde mutluluğuna ortak olabiliriz.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Merthan Subaşı
    Satış Danışmanı
     Yamaha Virago 1100
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Havaların düzelmesiyle bol bol resimlerini atacam. İstanbulda bir kardeşinizde var artık sizinle

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,645
    Beğenilmiş
    6,884
    Merhaba Merthan aramıza aramıza katılmakta geç kalmışsın ama geç olsun güç olmasın derler hoşgeldin tüm RR ları hatim etmişsin maşallah ve çok güzel bir makina almışsın güle güle kullan Allah kaza bela vermesin virago deneyimlerini merakla bekliyoruz

Merthan Subaşı
    Satış Danışmanı
     Yamaha Virago 1100
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Merthan aramıza aramıza katılmakta geç kalmışsın ama geç olsun güç olmasın derler hoşgeldin tüm RR ları hatim etmişsin maşallah ve çok güzel bir makina almışsın güle güle kullan Allah kaza bela vermesin virago deneyimlerini merakla bekliyoruz
    Oncelikle hava sogutmali ve saftli olmasindan dolayi bakimi kolay.650lilikdragstar kadar yaktigini solemisdi arkadas model olarak eski oldugu icin dragstarlardan daha az yakiyor temizi bulunursa alinabilecek bir model viragolar.Regale gelince regal ayri diger cinliler ayri bence regal ozelcinli uzun yola gider uzmez sikinti cikarmaz 150,250,350cc hicbiri beni uzmedi sattigim kisilerle telefonda arada konusuruz hepsi tesekkur eder.Saygilar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,645
    Beğenilmiş
    6,884
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle hava sogutmali ve saftli olmasindan dolayi bakimi kolay.650lilikdragstar kadar yaktigini solemisdi arkadas model olarak eski oldugu icin dragstarlardan daha az yakiyor temizi bulunursa alinabilecek bir model viragolar.Regale gelince regal ayri diger cinliler ayri bence regal ozelcinli uzun yola gider uzmez sikinti cikarmaz 150,250,350cc hicbiri beni uzmedi sattigim kisilerle telefonda arada konusuruz hepsi tesekkur eder.Saygilar
    Hava soğutması yazın istanbul trafiğinde ne yapar acaba gerçi makina çok sağlam şişme yapmaz ama koca silindirlerin ısısının seni yakacağı kesin gibi :mrgreen: ama gülü seven dikenine katlanır o kadarda olsun :mrgreen:
    bende şimdi viragoların satış ilanlarını inceledim adanada bir makina var 10.500 tl yazmış 33bin km de sıfır gibi içim gitti

Merthan Subaşı
    Satış Danışmanı
     Yamaha Virago 1100
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava soğutması yazın istanbul trafiğinde ne yapar acaba gerçi makina çok sağlam şişme yapmaz ama koca silindirlerin ısısının seni yakacağı kesin gibi :mrgreen: ama gülü seven dikenine katlanır o kadarda olsun :mrgreen:
    bende şimdi viragoların satış ilanlarını inceledim adanada bir makina var 10.500 tl yazmış 33bin km de sıfır gibi içim gitti
    Yazin en sicak anlarda bile ole rahatsiz edecek kadar bir sicaklik yokdu pek cok kez arkadasdayken kullanmisdim. Cok saglam guclu bir motor kullanmaya basladiginizdan andan itibaren farkini gosteriyor.Farkini alip yasamaniz lazim. 6-10bin arası 535,750,1100 alınabilir.
    Konu Merthan tarafından (14.Ocak.2014 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhabalar aramıza hoşgeldin.Yeni motorun hayirli olsun maşşallah çok temiz gözüküyor.

Merthan Subaşı
    Satış Danışmanı
     Yamaha Virago 1100
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar aramıza hoşgeldin.Yeni motorun hayirli olsun maşşallah çok temiz gözüküyor.
    Teşekkürler arkadaşım sağolsun hergün üşenmeden nikelajlarını parlatırdı. Hafif benzinlede tüm motoru silerdi. Temiz bakdı bende temiz götürecem inşallah

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Spyderin üzerine hep takılmaya çalışılan motorun orjinal hali
    535 cc spyder üzerinde, düşüncesi bile insanı tuhaf ediyor :lol:
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)