Selamun Aleykum bende eski bir regal raptorcuyum. Önce regal raptor 150cc ile serüvene başladım sonra sattım eski kasa modeli olan regal raptor 250 aldım. Derken daytona 350cc gördüm çok beğendim aslında büyük motor düşünüyordum ama görüntüsü beni çok etkiledi ve 250 regali satıp 350cc regal daytona aldım.Geçen yaz bol bol sürdüm motorumu aksesuarı bol olan motorumu 8milyara sattım.Çok yakın tanıdığım çoçukluk arkadaşım Murat , Merthan büyük motor düşünüyorsan ben satıyorum biliyorsun benim makinenin sağlamlığını ve onu ne kadar iyi baktığımı üstündeki aksesuarlarından tut parçalarına sağlamlaştırıp iyisini anldığımı biliyorsun dedi. Hakikatende öle idi kızı gibi bakıyordu motoruna. Cruiser motordan,supersport geçiş yapacağı için sattığını söledi. 2001model Yamaha Virago 1100 41binde normalde 9milyar istediği söledi. Ama sana 7milyara bırakabileceğini söledi.Bende regalimden gelen parayla çocukluk arkadaşımdan Yamaha Virago 1100 41binde 2001 model 7milyara aldım.Satmadan öncede tamirciye gösterip karbüratör temizletti, yağını değiştirdi sağına soluna baktırdı.Aslında gerek yokdu ama dostum böle uygun gördü ben ona zaten güveniyordum ve ustanında makine çok sağlam bir ömürlük olur dedi ve gidip motoru üstüme aldım ve artık Yamaha Virago 1100 motorum var. Motorumla ilk istanbul içi gezmem tam anlamıyla harika idi çekiç gücü hızlanması motorun sesi beni adeta büyüledi.Devamını yaşadıkça anlatacam çok yakında Yamaha Viragolar hakkında başlıklar açıp bu motorları tanıtcam![]()

Yamaha Virago 1100
istanbul
0 Rh (-)