Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uzun yol !

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    kamyon trafigi olan yada turızm yolu olan yerlerde dıkkatlı olmayı ıhmal etme malum cılgın sofor cok.. :D
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

orhuntheboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhun oguz gulrek
    öğrenci
     regal raptor spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eyw. yorumlar ıcın tesekkurler dedgım gıbı hazıran ortalarında samsun taraflarına yolu dusecek olursa haberlesıp gıderız ne kadar motor o kadar keyıflı olur

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,022
    Beğenilmiş
    990
    Merhaba.

Bir uzun yol deneyimcisi olarak, kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum. Ben gece yarısı yola çıktım. İstikametim şöyleydi:

EDİRNE-HAVSA-UZUNKÖPRÜ-KEŞAN-GELİBOLU-(FERİBOT MOLASI)-LAPSEKİ-ÇANAKKALE-EZİNE- AYVACIK-ALTINOLUK-EDREMİT-BURHANİYE-AYVALIK-BERGAMA-ALİAĞA-MENEMEN(mola)-İZMİR-AYDIN-ÇİNE-MUĞLA-GÖKOVA(AKYAKA)-KÖYCEĞİZ.

Kanuni TİGER 250 cc motorsikletimle (hava soğutmalı) gece 12:30 da yola çıktım. Yanıma anahtar takımı, buji, farlar için ampul, siprey zincir yağı ve tekerlek için dolgu sipreyi aldım. Tabi yola çıkmadan önce motor yağ değişimi yaptım. Motorumun arkasına dağcı kamp çantasını bağladım ve üzerine gece görünebilmek için reflektör ceket giydirdim ve yola çıktım. 200-250 km Gelibolu'ya feribota kadar hiç durmadan 110 km hızla gittim. Feribotta karşıya geçene kadar mola vermiş oldum. Lapseki'den tekrar yoluma devam ettim yine ortalama 110 km hızla seyrettim (konvoy yada virajlar hariç). 350-400 km kadar yolu hiç durmadan Menemen'e kadar gittim ve Menemen'de kahvaltı için durdum. yarım saat yada 1 saat kadar kahvaltı molasından sonra 300 km kadar yolu yine 110 km hızla durmadan devam ettim. Edirne'den Köyceğiz'e toplamda 850-900 km kadar yol yaptım.

Motorumda hiç bir sıkıntı oluşmadı. Hava soğutmalı diye şişme filan da meydana gelmedi. Motorumun koltuğu konforlu ama ona rağmen yolda bazen ayağa kalkma isteği oldu. Gece yola çıkmanın avantajı yolda senden başka kimse olmuyor. Ara ara kamyonlar ve otobüsler var sadece. Uzun yolda seyrederken orta çizgiye yakın gitmeye çalış seni araç olarak kabul edip sollama gereksinimi duysunlar.

Allah tekerine taş değdirmesin...

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)