Hep Motor Konuşuyoruz Bir Ara Benden Olsun.. Merak Edenlere Dünyamızın 10 Milyon Işık Yılı Uzaktan 100 Atommetre ye kadar Yaklaşan Gerçek Simülasyonu.. Çok Ufağız Çokk.. Ürkmemek Elde Değil..
Tıkla - İzle
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Hep Motor Konuşuyoruz Bir Ara Benden Olsun.. Merak Edenlere Dünyamızın 10 Milyon Işık Yılı Uzaktan 100 Atommetre ye kadar Yaklaşan Gerçek Simülasyonu.. Çok Ufağız Çokk.. Ürkmemek Elde Değil..
Tıkla - İzle
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)son zamanlarda gördüğüm en etkileyici görsel show...inanamıyorum ... :?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)bende inanamıyorum . hatta gerçek mi acaba diye düşünüyorum.
foam party
:mrgreen:
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)bu birtek şeyin ispatıdır. Allahın tartışılmaz büyüklüğü yüceliği. çok etkileyici. inançsız insanları anlayamıyorum
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)100 Atommetreden sonra karşımıza çıkacak görüntü hakkında Atom Mühendisi kuzenimden bir bilgi aldım. Aktarmadan geçemiycem.. İlk başlangıçtaki dünyamızın 10 Milyon ışık yılı uzaktan görüntüsünü çok benzeriymiş.. Düşünsenize o 10 Milyon ışık yılı uzaklıktaki görüntüde kaç trilyon gezegen vardır ve o gezegenlerde yaşayan kaç tür canlı vardır. Ayrıca bir yaprağı incelemeye çalıştığımız zaman bile sonu gelmiyor tekrar bailangıca dönüyor.. Bütün bu gezegenlerin aynı döngü içinde yer aldığını düşünürsek inanılmaz, insanın aklının alamıyacağı bir büyüklükle karşı karşıya olduğumuzu görüyorum. Acaba bizler bir yaprak tanesinin içindemi yaşıyoruz..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Heh işte bu akıl yürütmenin sonu "nerdeyim lan ben?" "şşşt bakmayın ulen" "izlemeyin diyorum size" "CIA peşimde" "arabam takip ediliyor" falan gibi sorularla geliyorAman arkadaşlar hepimiz motor kullanıyoruz, aklımıza mukayyet olalım!! Bazen 3 maymun olmak iyidir... :D :D :D
Bu arada Oturan Bull paylaşım için gerçekten çok teşekkürler.. Bu işlere zaman zaman çok ciddi kafa yormuş bi adam olarak müthiş etkilendim!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)işte bu sevdim bu APACHE Yİ ben
ALLAH yarattıklarından yücedir münezzehtir. onu tenzih ederim.
hando ALLAH'A hamdetti...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)+1ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle katılıyorum sana .mucizeleri görmemek .kör olmakla eşdeğer galiba..
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Süper bi görüntü muhteşem paylaşım için teşekkürler
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)paylaşımın için teşekkürler .. çok etkileyici....inanmayan taş kesilsin....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)