| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Sen forumun amacını tam anlayamamışsın bence burada kimsenin klüp,yelek gibi konularla bir ilğisi yok bizler RR kullanıcıları birbirize destek olmak yardımcı olmak ortak motor tutkumuzu paylaşmak için buradayız
NOT: profil resmini düzeltmişsin teşekkür ederim ama Cehennem Melekleri imzanı kaldırmanı rica edicem
Kawasaki VN800 Drifter
istanbul
A Rh (+)Birbirinize destek olabilirsiniz buna lafım yok. Cruiser motor alınıyorsa o ruhu yaşamak için cruiser külüp kardeşliğine girmesi gerekiyor. Yoksa bir cruiser yanında scooter bir yanda racing bir yanda enduro bir cruiser ruhuna aykırı.Bir cruiser motor alan önce yelek alınır yemin edilir kardeşlik yemini sonra km yapdıkça yeminine sadık kaldıkça patchler alır,cruiser ruhu budur.Nerde başı sıkışsa kardeşinin yardımına gider ailesinden önce gelir.![]()
Konu EagleRide tarafından (16.January.2014 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
regal raptor 250 dde9
antalya
B Rh (+)celıl abı affına sıgınarak ben bu alıntıyı cevaplicam
bende dd 250 regal raptor var arkadasımda xt 600 e var dıger arkadasımda honda ps 150 var dıgerınde ıse cın malı küba cg 150 var ve bız antalyada sayılı motorsıkletcılerız sen
dıyosun cruiser ruhunu yasamak falan ole bırsey yok o bırazcık hava atmaya kacar eger motorsıkletcıysen racıng de de chooper de de enduro da da aynı zevkı alırsın motorsıklet gosterıs ıse senın ıcın o zaman hava atacak marka alırsın
ben bayramda 1000 km nın üzerınde yol yaptım regalımle bmw f 650 gs yolda kaldı ama ben kalmadım neden cunku motoruma ıyı bakarım bmw alıp supap lastıgıne dunya para verım bı de duzen tutturamayacagıma halınden anladıgım parcası ucuz ve kullanabılecegım motor almayı tercıh ederım......
BU ARADA OLAY TATLIYA BAGLANMIŞ SANIRIM (SEVINDIM) :D
antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)