Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

EagleRide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.
    Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı EagleRide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.
    başlıkta neden regal demişsin nedenini söyledim biz teknik olarak konuşuyoruz diyorsun ilan ekleyip konuyu detaylandırıyorsun teşekkür ederim adıma bilgilendirdiğin için ama ondan sonra uslubunu değiştirip hiç bir marka regalı adam yerine koyupta yelek vs bilmem ne katagorisine koymuyor diyorsun beni rahatsın eden bu yoksa burdaki bilgi özgürlüğünü kısıtlıyamam ben senin öyle bir yetkimde yok bilgimde sadece incindiğim yerin altını çizerek tekrarlıyorum hepsi bu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)