| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki VN800 Drifter
istanbul
A Rh (+)Konu EagleRide tarafından (16.January.2014 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Enteresan bi arkadaş bu Alpay. Hoşgeldin öncelikle. Neden Regal Neden Raptor. Bir düşüneyim. Mesela RR ailesi, bünyesinde senin karakterinde kimseyi barındırmıyorben de bir Japon kullanıcısıyım ve eski bir RR kullanıcısıyım. Her ne kadar japon kullanıyor olsam da, benim özümde bu aile var. Ve o beğenmediğin çok pahalı dediğin Regal sayesinde birbiriyle tanışıp samimi olmuş bir aile.. Regal Raptor neden pahalı demişsin
O paylaştığın ilanlar neden ucuz
Bilmem anlatabildim mi
Ha bir de, benim kısmetse bundan sonraki motorum Night Rod olacak. Ve şunu belirteyim, yanına ikinci motor olarak 350 Spyder alacağım
Peki sen de bana şunu söyle. HellsAngels neden dışlanır?![]()
"CaRPe DieM"
Kawasaki VN800 Drifter
istanbul
A Rh (+)Herkes diyorsa guclu oldugundandir onu yapanlara sormak lazim ;) Ayrica hakaret etme hakkini nerden aliyorsun ben senin yada arkadaslarin karakterine laf soledimmi. 10bin tl turkiye sartlarinda ucuz buluyorsun sen herhalde cinli motora.Ben firmanin yuksek para bicmesini kastettim sizin alenize arkadasliginiza yada bu motor alinmaz demedim fiyati pahali dedim anladinmi dostum.Senin paran var degistirmisin belki bu motoru alan birdaha degistiremicek
Konu EagleRide tarafından (16.January.2014 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Eagleride kardeşim bu açtığın konunun kime ne faydası var biraz düşün.
Sen bunları yazmadan önce biz bilmiyor muyduk?
Sen bunları yazınca motorları satıp dağılacak mıyız?
Biz motorun distribütörü veya pazarlayıcısı değiliz. Markadan destek de almıyoruz.
Fiyat politikaları hakkındaki görüşlerini çindeki genel merkezine yazarsan kendi adıma memnun olurum.
Konu ozguralic tarafından (16.January.2014 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Kawasaki VN800 Drifter
istanbul
A Rh (+)Sagol dostum belki almamis yada bu markalar arasinda kalan arkadaslar olur bakar fikir edinir.Sizler fiyattan sikayetci olsaniz herkes olsa o fiyay duser adamlar bakdi gidiyor kaldi fiyat.Dedigim gibi dostum size aile yapiniza dostlugunuza saygim sonsuz kimsenin parasiyla kimse zaten dalga gecemez.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)2013 model bir Harley'i Yamaha'yı veya senin altındaki makineyi hangisini kıyaslarsan kıyasla, 2013 model bir Regal Raptor'dan ne kadar ucuz. Pardon, özür dilerim kaç katı pahalı?Sen bana uğraşsan kendinden yaşlı model japon motorları getirip koyacaksın önüme. O motor bir marş rublesi yediğinde, raptorun bütün marş sisteminin parasını ödemek zorunda kalıyorsun. Pahalı dediğin buysa, bence pahalı değil. Ki Türkiye şartlarında ucuz motor Çin menşeili motorlar oluyor. İnsanlarım alım gücü bu motorlara yetiyor. Sen de bundan bahsetmişsin. Ama arkadaşım motor kullanmaya başlayacak, pırıl pırıl bir motoru olsun istiyor. Neden kendi yaşında motorlara baksın? Tamam Kimisi de derki ben Japon hayranıyım, Çin malı kullanmak istemem der, eyvallah dersin. Tercih meselesidir. Ama ben yaşlılığından ve geçmişinde başına neler geldiğini, nasıl kullanıldığını bilmediğim motora 10 bin lira vereceğime 1 yaşında motora 5 bin lira veririm içim rahat olur. Varsın o arıza versin..
Herkes dışlıyorsa güçlü olduğundandır diyorsun da, güçlü olan nasıl dışlanabilirki? Sonuçta güçlü değil mi? Neden dışlanıyor biliyor musun, bizim kültürümüze, yapımıza, ahlak ve görgümüze aykırı bir geçmişe sahip olduğundan dolayı dışlanıyor. Her türlü uyuşturucu sevkiyat ve taşımacılığını yapan, fuhuştan gelir sağlayan, zorbalıkla geçinen bir geçmişi var grubun. Özellikle Avrupa'da.. Gerçi sizin merkeziniz de Avrupaydı doğru ya.. Bu yüzden dışlanıyor. Benim de yakınen tanıdığım üyeleriniz var. Görünen köy kılavuz istemez.
Bir de şu patch olayına pek takılmayın, suya düşünce ıslanıyor, ateşi görünce yanıyor. Ha bir işe yaradığı yanı da var; insanlara ego yüklemesi yapıyor![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Alltaki fatura benim 350 cc spyder imin 2012 tarihinde alınmış faturası niye oraya koydum üzerindeki resmi ÖTV KDV rakamlarını görebilmen için
ikinciel 15 yaşındaki bir makinada olmayan sıfır vergi rakamlarıyla makinanın fabrika çıkış maliyet rakamlarına bakalım 3500 -4000 tl yi geçmeyen üretim fiyatı türkiyeye distiribütörün karıyla beraber 4948.66 tl ye türkiye satış maliyeti üzerine devletin ötv si 1831 tl üzerine devletin kdv si 1220.34 tl ortalama devlet 3000 tl vergi koyuyor makina parekende son kullanıcıya 8 000 tlye geliyor şimdi üretim maliyeti olan 3500-4000 tl ye bu görüntüde kendi katagorisinde iyi kalitede bir makinayı çinli üretiyor ve dünyaya sunuyor ve japon makinaya bütçesi yetmeyen motora binemeyen binlerce motor sevdalısı kişi bu sayede motor sevdasına kavuşuyor
Bende kendi adıma bu firmayı tebrik ediyorum
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar araya giriyorum :|
Konu başlığının dışına çıkmadan tartışmamız daha doğru olacaktır![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)