Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    EagleRide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.
    Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.
    Kimse kimse ile dalga gecmez ;)

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    EagleRide kardeşim, sen herhangi bir kulübe üye misin? Eğer üye isen bana kulübün adını ve kulüpteki seviyeni yazar mısın?

Türkiye'deki patch takan kulüpleri Amerikan filmlerindekilerle karıştırıyorsun. Bizim ülkemizin kültürümüzün köklerimizin bize kattığı bazı özellikler var.

Tanıdığım kulüplerin ve dernek başkanları olan kişiler hatalı davranışı olan üyeler sırf aynı kulüpdeler diye savunmazlar. Zaten kulüplerde böyle kişiler giriş seviyesinde dışlanır ve zaten yükselemezler.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı EagleRide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.
    başlıkta neden regal demişsin nedenini söyledim biz teknik olarak konuşuyoruz diyorsun ilan ekleyip konuyu detaylandırıyorsun teşekkür ederim adıma bilgilendirdiğin için ama ondan sonra uslubunu değiştirip hiç bir marka regalı adam yerine koyupta yelek vs bilmem ne katagorisine koymuyor diyorsun beni rahatsın eden bu yoksa burdaki bilgi özgürlüğünü kısıtlıyamam ben senin öyle bir yetkimde yok bilgimde sadece incindiğim yerin altını çizerek tekrarlıyorum hepsi bu

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EagleRide kardeşim, sen herhangi bir kulübe üye misin? Eğer üye isen bana kulübün adını ve kulüpteki seviyeni yazar mısın?

Türkiye'deki patch takan kulüpleri Amerikan filmlerindekilerle karıştırıyorsun. Bizim ülkemizin kültürümüzün köklerimizin bize kattığı bazı özellikler var.

Tanıdığım kulüplerin ve dernek başkanları olan kişiler hatalı davranışı olan üyeler sırf aynı kulüpdeler diye savunmazlar. Zaten kulüplerde böyle kişiler giriş seviyesinde dışlanır ve zaten yükselemezler.
    HellsAngels Turkey ulak'im..Omercip23 kardesim ozur dilerim kirildiysa ama arastirmani istiyorum 650cc alti cogu patch alamaz yada japon 250cc olmasi lazim bu seni kirmak icin solenmis birsey degil dostum
    Konu EagleRide tarafından (16.Ocak.2014 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Enteresan bi arkadaş bu Alpay. Hoşgeldin öncelikle. Neden Regal Neden Raptor. Bir düşüneyim. Mesela RR ailesi, bünyesinde senin karakterinde kimseyi barındırmıyor ben de bir Japon kullanıcısıyım ve eski bir RR kullanıcısıyım. Her ne kadar japon kullanıyor olsam da, benim özümde bu aile var. Ve o beğenmediğin çok pahalı dediğin Regal sayesinde birbiriyle tanışıp samimi olmuş bir aile.. Regal Raptor neden pahalı demişsin O paylaştığın ilanlar neden ucuz Bilmem anlatabildim mi Ha bir de, benim kısmetse bundan sonraki motorum Night Rod olacak. Ve şunu belirteyim, yanına ikinci motor olarak 350 Spyder alacağım

HellsAngels Turkey ulak'im..
    Peki sen de bana şunu söyle. HellsAngels neden dışlanır?
    "CaRPe DieM"

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enteresan bi arkadaş bu Alpay. Hoşgeldin öncelikle. Neden Regal Neden Raptor. Bir düşüneyim. Mesela RR ailesi, bünyesinde senin karakterinde kimseyi barındırmıyor ben de bir Japon kullanıcısıyım ve eski bir RR kullanıcısıyım. Her ne kadar japon kullanıyor olsam da, benim özümde bu aile var. Ve o beğenmediğin çok pahalı dediğin Regal sayesinde birbiriyle tanışıp samimi olmuş bir aile.. Regal Raptor neden pahalı demişsin O paylaştığın ilanlar neden ucuz Bilmem anlatabildim mi Ha bir de, benim kısmetse bundan sonraki motorum Night Rod olacak. Ve şunu belirteyim, yanına ikinci motor olarak 350 Spyder alacağım

Peki sen de bana şunu söyle. HellsAngels neden dışlanır?
    Herkes diyorsa guclu oldugundandir onu yapanlara sormak lazim ;) Ayrica hakaret etme hakkini nerden aliyorsun ben senin yada arkadaslarin karakterine laf soledimmi. 10bin tl turkiye sartlarinda ucuz buluyorsun sen herhalde cinli motora.Ben firmanin yuksek para bicmesini kastettim sizin alenize arkadasliginiza yada bu motor alinmaz demedim fiyati pahali dedim anladinmi dostum.Senin paran var degistirmisin belki bu motoru alan birdaha degistiremicek
    Konu EagleRide tarafından (16.Ocak.2014 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Eagleride kardeşim bu açtığın konunun kime ne faydası var biraz düşün.

Sen bunları yazmadan önce biz bilmiyor muyduk?

Sen bunları yazınca motorları satıp dağılacak mıyız?

Biz motorun distribütörü veya pazarlayıcısı değiliz. Markadan destek de almıyoruz.

Fiyat politikaları hakkındaki görüşlerini çindeki genel merkezine yazarsan kendi adıma memnun olurum.
    Konu ozguralic tarafından (16.Ocak.2014 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eagleride kardeşim bu açtığın konunun kime ne faydası var biraz düşün.

Sen bunları yazmadan önce biz bilmiyor muyduk?

Sen bunları yazınca motorları satıp dağılacak mıyız?

Biz motorun distribütörü veya pazarlayıcısı değiliz. Markadan destek de almıyoruz.

Fiyat politikaları hakkındaki görüşlerini çindeki genel merkezine yazarsan kendi adıma memnun oluruz.
    Sagol dostum belki almamis yada bu markalar arasinda kalan arkadaslar olur bakar fikir edinir.Sizler fiyattan sikayetci olsaniz herkes olsa o fiyay duser adamlar bakdi gidiyor kaldi fiyat.Dedigim gibi dostum size aile yapiniza dostlugunuza saygim sonsuz kimsenin parasiyla kimse zaten dalga gecemez.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Herkes disliyorsa guclu oldugundandir onu yapanlara sormak lazim ;) Ayrica hakaret etme hakkini nerden aliyorsun ben senin yada arkadaslarin karakterine laf soledimmi. 10bin tl turkiye sartlarinda ucuz buluyorsun sen herhalde cinli motora.Ben firmanin yuksek para bicmesini kastettim sizin alenize arkadasliginiza yada bu motor alinmaz demedim fiyati pahali dedim anladinmi dostum
    2013 model bir Harley'i Yamaha'yı veya senin altındaki makineyi hangisini kıyaslarsan kıyasla, 2013 model bir Regal Raptor'dan ne kadar ucuz. Pardon, özür dilerim kaç katı pahalı? Sen bana uğraşsan kendinden yaşlı model japon motorları getirip koyacaksın önüme. O motor bir marş rublesi yediğinde, raptorun bütün marş sisteminin parasını ödemek zorunda kalıyorsun. Pahalı dediğin buysa, bence pahalı değil. Ki Türkiye şartlarında ucuz motor Çin menşeili motorlar oluyor. İnsanlarım alım gücü bu motorlara yetiyor. Sen de bundan bahsetmişsin. Ama arkadaşım motor kullanmaya başlayacak, pırıl pırıl bir motoru olsun istiyor. Neden kendi yaşında motorlara baksın? Tamam Kimisi de derki ben Japon hayranıyım, Çin malı kullanmak istemem der, eyvallah dersin. Tercih meselesidir. Ama ben yaşlılığından ve geçmişinde başına neler geldiğini, nasıl kullanıldığını bilmediğim motora 10 bin lira vereceğime 1 yaşında motora 5 bin lira veririm içim rahat olur. Varsın o arıza versin..

Herkes dışlıyorsa güçlü olduğundandır diyorsun da, güçlü olan nasıl dışlanabilirki? Sonuçta güçlü değil mi? Neden dışlanıyor biliyor musun, bizim kültürümüze, yapımıza, ahlak ve görgümüze aykırı bir geçmişe sahip olduğundan dolayı dışlanıyor. Her türlü uyuşturucu sevkiyat ve taşımacılığını yapan, fuhuştan gelir sağlayan, zorbalıkla geçinen bir geçmişi var grubun. Özellikle Avrupa'da.. Gerçi sizin merkeziniz de Avrupaydı doğru ya.. Bu yüzden dışlanıyor. Benim de yakınen tanıdığım üyeleriniz var. Görünen köy kılavuz istemez.

Bir de şu patch olayına pek takılmayın, suya düşünce ıslanıyor, ateşi görünce yanıyor. Ha bir işe yaradığı yanı da var; insanlara ego yüklemesi yapıyor
    "CaRPe DieM"

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)