Cihan dostum ben uyusturucu sevkiyati fuhus tarzi seyler hic gormedim madem yapiyoruz hangi uyemiz hapisde.Guclu olan kiskanilir herkes onu gecmek ister herkes birsey soler ama hepimizin gbt temizdostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar.Celil baskan japonlarda ayni sekilde vergiler olmasa fiyatlari dusuyor farkeden birsey olmuyor.

Kawasaki VN800 Drifter
istanbul
A Rh (+)
dostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar.Celil baskan japonlarda ayni sekilde vergiler olmasa fiyatlari dusuyor farkeden birsey olmuyor.