Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alltaki fatura benim 350 cc spyder imin 2012 tarihinde alınmış faturası niye oraya koydum üzerindeki resmi ÖTV KDV rakamlarını görebilmen için
    ikinciel 15 yaşındaki bir makinada olmayan sıfır vergi rakamlarıyla makinanın fabrika çıkış maliyet rakamlarına bakalım 3500 -4000 tl yi geçmeyen üretim fiyatı türkiyeye distiribütörün karıyla beraber 4948.66 tl ye türkiye satış maliyeti üzerine devletin ötv si 1831 tl üzerine devletin kdv si 1220.34 tl ortalama devlet 3000 tl vergi koyuyor makina parekende son kullanıcıya 8 000 tlye geliyor şimdi üretim maliyeti olan 3500-4000 tl ye bu görüntüde kendi katagorisinde iyi kalitede bir makinayı çinli üretiyor ve dünyaya sunuyor ve japon makinaya bütçesi yetmeyen motora binemeyen binlerce motor sevdalısı kişi bu sayede motor sevdasına kavuşuyor
    Bende kendi adıma bu firmayı tebrik ediyorum

EagleRide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cihan dostum ben uyusturucu sevkiyati fuhus tarzi seyler hic gormedim madem yapiyoruz hangi uyemiz hapisde.Guclu olan kiskanilir herkes onu gecmek ister herkes birsey soler ama hepimizin gbt temiz dostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar.Celil baskan japonlarda ayni sekilde vergiler olmasa fiyatlari dusuyor farkeden birsey olmuyor.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı EagleRide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan dostum ben uyusturucu sevkiyati fuhus tarzi seyler hic gormedim madem yapiyoruz hangi uyemiz hapisde.Guclu olan kiskanilir herkes onu gecmek ister herkes birsey soler ama hepimizin gbt temiz dostum 250cc 3,4yasinda suziki intruderlar var 20binlerde bunlarla ayni fiyat fiyat dusmeli dedim. Ayrics hayatim boyunca sigara icmemis birisiyim uyusturucu kendi halkimi zehirlemem dostum.Bunlar bizlere atilan iftiradir sende bilirsinki somut deliller olmadan herkes hersey diyebilir bizde senin icin ole birsey diyebilirz ama gercekde asli yokdur dostum saygilar
    Yok ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun.. Sen bu grubun üyesisin ve onlara hizmet ediyorsun. Sen yap veya yapma.. Şöyle söyliyim; biri çıkar derki ben domuz eti yemiyorum alkol kullanmıyorum ama yahudiyim... ! ! Farkı var mı? Neyse konu çok sapmasın bari...

Tam girmek istediğim konuya Celil abi girmiş zaten. Ülkemizde vergi diliminin devasalığından benim insanım cereme çekiyor. Adamlar pahalı satmıyor, o vergiyi bana koyan, (Aynı şekilde benzinime de o vergiyi koyan) sömürüyor beni.. Yoksa sen sanıyor musun ki Bayi'ye bu motor 2500'e geliyor, bayi bunu 7500'e satıp %200 kâr elde ediyor? Japon motorlarla gerekli ve yeterli fiyat farkı var. Sen hesapta ve kıyaslamada hata yapıyorsun. Japon istemene saygı duyarım, ama Çin menşeili diye RR'ı da itin bi tarafına sokmana izin veremem. Dediğim gibi insanlar bu tercihi yaparak alıyor zaten RR'ı..
    "CaRPe DieM"

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun.. Sen bu grubun üyesisin ve onlara hizmet ediyorsun. Sen yap veya yapma.. Şöyle söyliyim; biri çıkar derki ben domuz eti yemiyorum alkol kullanmıyorum ama yahudiyim... ! ! Farkı var mı? Neyse konu çok sapmasın bari...

Tam girmek istediğim konuya Celil abi girmiş zaten. Ülkemizde vergi diliminin devasalığından benim insanım cereme çekiyor. Adamlar pahalı satmıyor, o vergiyi bana koyan, (Aynı şekilde benzinime de o vergiyi koyan) sömürüyor beni.. Yoksa sen sanıyor musun ki Bayi'ye bu motor 2500'e geliyor, bayi bunu 7500'e satıp %200 kâr elde ediyor? Japon motorlarla gerekli ve yeterli fiyat farkı var. Sen hesapta ve kıyaslamada hata yapıyorsun. Japon istemene saygı duyarım, ama Çin menşeili diye RR'ı da itin bi tarafına sokmana izin veremem. Dediğim gibi insanlar bu tercihi yaparak alıyor zaten RR'ı..
    Peki dostum ayni vergi japonlarada uygylaniyor hatta daha cok uygulaniyor vergi olmasa japonlar daha ucuz olur turkiye sartlarinda konusuyoruz. Eski kasa regal sifir fiyati maliyetiyle simdikilerin maliyeti aynidir.Emin ol karlari cok cinliler kaliteyi fiyati dusuk yapiyor dostum.Regal yenilerine bak ikinci elleri hep dusuk km neden yetersiz geliyor sonra satip japon aliyorlar. Regal iyidir ama asla 9.800 etmez dostum. 45bini gecince baslar motorun omru bitmeye.En iyi cinli en kotu japondan iyi degildir
    Konu EagleRide tarafından (16.January.2014 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tekrar soluyorum sizin aile yapiniza arkadasliginiza dostlugunuza buyuk saygi gosteriyorum.Sadece bu cinlilere bukadar yuksek fiyattan para kazandirmamak gerekir.Tekrar tum RR ailesini selam ve saygiyla selamliyorum kirilan arkadaslardan ozur dilerim.

herkese iyi sohbetler iyi gunler dilerim sizi takipde kalacagim.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    RR'ı alan da biliyor ömrünün ne kadar olduğunu RR'ın diğer Çin menşeili markalardan daha yüksek fiyatlı olmasının bir diğer sebebi de onlara Nazaran daha sağlam ve servis ağının daha geniş olmasıdır. Bir de bu sebepten talep de gördü, talep de fiyat arttırdı tabiiki. Velhasıl, RR, bir japona göre yüksek fiyatlı değil, diğer Çin menşeili firmalara göre yüksek fiyatlı. Ama bunu da hakediyor kanımca.. Tercih meselesi
    "CaRPe DieM"

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Oooo,şenlik var dediler geldik
    Ama galiba barış sağlanmış geri gidiyoruz ozaman

Merhaba arkadaşlar ;

Bu haftasonu RR 250-E10 spyder alıyorum.

çok sorunlu olduğunu söyleyen de var çok iyi olduğunuda , en doğru kaynak burası olsa gerek diye düşündüm.
    Tavsiye eder misiniz?
    Teşekkürler

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Birbirinize destek olabilirsiniz buna lafım yok. Cruiser motor alınıyorsa o ruhu yaşamak için cruiser külüp kardeşliğine girmesi gerekiyor. Yoksa bir cruiser yanında scooter bir yanda racing bir yanda enduro bir cruiser ruhuna aykırı.Bir cruiser motor alan önce yelek alınır yemin edilir kardeşlik yemini sonra km yapdıkça yeminine sadık kaldıkça patchler alır,cruiser ruhu budur.Nerde başı sıkışsa kardeşinin yardımına gider ailesinden önce gelir.
    celıl abı affına sıgınarak ben bu alıntıyı cevaplicam
    bende dd 250 regal raptor var arkadasımda xt 600 e var dıger arkadasımda honda ps 150 var dıgerınde ıse cın malı küba cg 150 var ve bız antalyada sayılı motorsıkletcılerız sen
    dıyosun cruiser ruhunu yasamak falan ole bırsey yok o bırazcık hava atmaya kacar eger motorsıkletcıysen racıng de de chooper de de enduro da da aynı zevkı alırsın motorsıklet gosterıs ıse senın ıcın o zaman hava atacak marka alırsın
    ben bayramda 1000 km nın üzerınde yol yaptım regalımle bmw f 650 gs yolda kaldı ama ben kalmadım neden cunku motoruma ıyı bakarım bmw alıp supap lastıgıne dunya para verım bı de duzen tutturamayacagıma halınden anladıgım parcası ucuz ve kullanabılecegım motor almayı tercıh ederım......

BU ARADA OLAY TATLIYA BAGLANMIŞ SANIRIM (SEVINDIM) :D
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    HellsAngels Turkey ulak'im..Omercip23 kardesim ozur dilerim kirildiysa ama arastirmani istiyorum 650cc alti cogu patch alamaz yada japon 250cc olmasi lazim bu seni kirmak icin solenmis birsey degil dostum
    yanlış anlama ama türkchooper de sana 50 tane salcano kanuni skysew kuba benzerı motor sayarım o senden kaynaklı bence motordan degıl.....
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)