hoj geldin ankaralım seymenim ((((valla seninle baya uğraşacağız seneye senin iyi müşterin olacağıma inanıyorum ))))))
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hoj geldin ankaralım seymenim ((((valla seninle baya uğraşacağız seneye senin iyi müşterin olacağıma inanıyorum ))))))
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)hoş geldin kubilay reis...
senin gibi tecrübeli savaşçılara ihtiyacımız var...
HANDO misafir perverlik gösterdi ayağa kalktı eğildi ve selam verdi...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)üyeliğiniz hayırlı olsun.. hoş geldiniz sitemize ve aramıza...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
null
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar yakınlığınıza teşekkürler. Keyifli insanlar olduğunuz yazdıklarınızdan anlaşılıyor sizlerle tanıştığımızda güzel dostluklar kazanacağıma, hoşça vakit geçireceğime inanıyorum. Benim gibi gezmeyi seven birisinede geçerken "merhaba" diyecek başka kapılarda oldu. :D
Önümüzdeki haftasonunda Düzce'de Güzeldere şelalesinde EC'nin şenliğine katılacak dostlar olursa Tosya'dan önce tanışma fırsatı bulmuş oluruz.
Zebra desenli bir mavi DL650 görürseniz bilinki o benimdir. Hatta tur camında da "Gidecek daha çok yolumuz var..." yazar. :D
Hepinize selamlar, sevgiler...
DD-250 E-9
İstanbul
0 Rh (-)Kubilay bey aramıza hoş geldiniz.
Istanbul'a geldiğinizde umarım tanişma fırsatı bulabiliriz.
Çok guzel ve kaliteli arkadaşlardan oluşan sitemize bir guzellikte sizden gelecek inşallah.
Keyifli gunler dilerim.
Ali Fuat Hoca
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Hoşgeldin dostum...
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldiniz aramıza . Bİzim bi speedygonzales var hocam. bira şişesinin kapağını hep dişiyle açıyo :mrgreen: okkadar diyoruz yapma oolum diye ama dinlemiyo. belki seni dinler :lol:
foam party
:mrgreen:
Biri yine speedy dedi ! :evil:doğan Nickli Üyeden Alıntı
Gezi yazınızdan da anlaşıldığı üzere, sevilmesi gereken insanlar grubuna yazdım sizi !
Hoşgeldiniz !
Ankara benim 2. memleketim sayılır. Ama niye 2 bi sorun bakam , "deniz yok deniz !" sakın bana , "bizim de Gölbaşı'mız var demeyin !
İsmail arkadaşımın dediği gibi, bi Ankara turu var. Umarım herşey uygun olur da görüşürüz.
saygılar, speedy gonzales...
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kubilay kardeşim en sonunda tanışacağız senle, gerçi motorun biraz dandik ama idare ederiz.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Kubilay kardeş sitemize üye olmandan tüm arkadaşlar gibi bende memnun oldum. İnşallah en kısa zamanda tanışma fırsatımız da olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)