Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    KeremTunaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem Tuna Canoğlu
    Öğrenci
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Motor almak için en iyi zaman aralığı ?

Merhabalar. Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Yıllardır sabrettiğim an çok yaklaştı ve ben kısa bir zaman içersinde RR'ıma kavuşmak istiyorum artık ancak yaz ve dolar artışı sebebiyle fiyatların çıkması muhtemel. Sizce dolar artışı çok fazla etkiler mi ? ayrıca yaz sonu sonbahar gibi makinaların az dahi olsa ucuzlama gibi bir olasılığı var mı ? varsa arada ne kadar fark oynayabilir ? şimdiden teşekkür ediyorum. bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı KeremTunaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Yıllardır sabrettiğim an çok yaklaştı ve ben kısa bir zaman içersinde RR'ıma kavuşmak istiyorum artık ancak yaz ve dolar artışı sebebiyle fiyatların çıkması muhtemel. Sizce dolar artışı çok fazla etkiler mi ? ayrıca yaz sonu sonbahar gibi makinaların az dahi olsa ucuzlama gibi bir olasılığı var mı ? varsa arada ne kadar fark oynayabilir ? şimdiden teşekkür ediyorum. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Kardeşim nakit sikintin yoksa paran hazırsa önümüzdeki günlerde almanı tavsiye ederim fiyatlar zamlanmadan
    2. ay gibi yatış olacak hava şartlarından dolayı ama alabiliyorsan alderim ben. bir an önce kavusuursun inş. motoruna

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Kerem sıfır makina fiyatları 2 aya kadar ortalama 1000 tl gibi zamlanıyor açıklaması yapıldı bu ikincielide etkileyecek şu an alım için en uygun zaman yaz sonu fiyatlarda bir gevşeme olur ama genel olarak kış gelmeden pek düşmez işallah kısa sürede bütçene göre bir makina bulursun

KeremTunaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem Tuna Canoğlu
    Öğrenci
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim nakit sikintin yoksa paran hazırsa önümüzdeki günlerde almanı tavsiye ederim fiyatlar zamlanmadan
    2. ay gibi yatış olacak hava şartlarından dolayı ama alabiliyorsan alderim ben. bir an önce kavusuursun inş. motoruna
    350'lik makine almak istediğim için ufakta olsa bir nakit sıkıntısı yaşamıyor değilim ama hayırlısı be abi bakalım eğer toplayamazsam Celil abinin değindiği gibi biraz yaz sonuna sarkıcak :( :mrgreen:

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    kerem kardes, hic bir motor bulamazsan son care benimkine bi bak... satıyorum ilanı da bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52640636/detay

sezonda zam falan da yapmıcam :D

umarım gonlunce bir makinaya kavusursun.
    "Lone Wolf...No Club..."

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)