Mehmet güzel bir paylaşım olmuş
iş konusundaki değişikler işallah gönlüne göre olur
Eğitim konusunda çok güzel istikrarlı gidiyorsun sınava kadar kesin işi tamamiyle çözmüş olur rahatlıkla sınavı verirsin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mehmet güzel bir paylaşım olmuş
iş konusundaki değişikler işallah gönlüne göre olur
Eğitim konusunda çok güzel istikrarlı gidiyorsun sınava kadar kesin işi tamamiyle çözmüş olur rahatlıkla sınavı verirsin![]()
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Celil abi teşekkür ederim. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin destekleriyle gayet keyifli gidiyor herşey
İş değişikliği iyi oldu sanki abi, bankacılığı bıraktım kamuya uzman olarak geçtim. Daha fazla motosiklete ve başka hobilere ayrılacak ekstra zamanım oldu:mrgreen:
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Abi benden güzel özetledin vallaRezillik yaa resmen bu meslek. İş bitmez, asla kaldığın yerden devam etmek yoktur. Hergün aynı süreçler tekrarlanır. Ama maaşı azdır. kariyeri var dersin, bölge müdürü olsan genel müdür yardımcısından fırça yemeye devam edersin. yaşın 50 olunca her gün işini kaybetme korkusuyla işe gidersin. herkes 30 yaşında 30 yaşında gibi gözükürken sen 30 yaşında 35-36 gözükürsün. Birde derler ki piyasa şartlarında diğer meslek gruplarına göre iyi para alıyorsun ama fiyat/performans derler ya o çalışmaya verilen para az bile.. 2 lira verir 3 kişilik iş yaptırırlar. Kredi verirsin daha çok ver derler, çapraz satış yaparsın daha çok yap derler.. 3 dönem hedef tutturursun sonraki dönem tutmazsa fırçayı basarlar, daha da tutturamazsan işten bile atarlar özel bankalarda..
Uzatmayım baktım olmuyor, iyi bi yer bulunca kaçtım. Hanımı kurtarmak sonraki hedefim.
Allah ağız tadıyla gidip gelecek iş güç versin herkese. gerçekten istemediğin bir işi yapmak kötü bişey:(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)