Haftalardır araştırma içersindeyim ve bütçemde değişiklikler oldu. Geçen hafta konu açmıştım ancak bu sorunum biraz daha farklı. Daytona 250 istiyordum ama 36 aya bölen hiç bir yer bulamadım. Bölüyorum diyenlerde fiyatı On bin liraya kadar çıkarıyor kredi çekeriz adınıza diye. İkinci el bakayım dedim ama şehir dışından gidip bakmam, almam olanaksız gibi görünüyor. Hem ehliyetim yok hem de pek fazla bilgim. 3900-4000 TL peşin olarak sıfır 150lik RR almayı düşünüyorum ama bir gözüm hep daytonada. Ben 175 boyunda 56 kilo 18 yaşındayım. Ehliyet masrafları, sigorta, kask vs. daha masraf çıkacağı için en fazla 4000 nakite kadar verebiliyorum. Taksit olursa 6000-7000 zorlayabilirim sanırım. Ben şehir içinde sık sık kullanabileceğim, ara sıra şehir dışına çıkabileceğim, bakımını aksatmadığım sürece masraf çıkarmayacak bir chopper istiyorum. Balıkesir'de yaşıyrum, İstanbulda Kuba superlight200'ü peşin fiyatına 36 aya böleriz dedi bir mağaza. Orasıda kredi filan dedi gelip imza atmanız gerekiyor dedi ancak peşin fiyatına veriyoruz dedi. Biliyorum siz sıcak bakmıyorsunuz Kuba'ya ancak kullanan 2-3 kişiye sorduğumda gayet memnun oldularını söylediler. Son zamanlarda Kuba'nın kendisini geliştirdiğini eksiklerini giderdiğini söyleyenler oldu. Bana bir yol gösterir misiniz?