Sevgili rotenas,
Naçizane bende görüş belirtmek isterim.
Öncelikle Allah gönlüne göre versin. Hayalindeki makineye kavuşmanı bende isterim ki daha genç bi kardeşimizsin önünde uzun yıllar var kavuşmaman için bir sebep göremiyorum. Kim bilir belki ilerde raptor a değil kawasaki ye suzukiye binersin.Onun için bence çok fazla acele etme derim.Y ada sana şöyle bir seçenek sunabilirim. 4.000 TL bandında sıfır olarak alabileceğin tvs apache rtr 150 ( sürmesi çok rahat ve keyifli bir motor bence gerçekten denemeni tavsiye ederim. ) , honda cbf 150, yamaha ybr 125 tarzı motosikletler senin yapacağın km lerde seni üzmeyecektir.Yani kuba almaktansa kesinlike tvs al derim.
Ama ben illa ki cruiser motosiklet istiyorum diyorsan bişe diyemem çünkü ne yazık ki 10.000 TL üst limit olacak şekilde şekli şemali regal raptor daytonadan daha güzel olan cruiser yo ksıfır olarak bana göre.
Şunu da ekliyim. sırf motosiklet almak için motosiklet alma. Çünkü -biraz ayıp olacak ama- bu durum bir kızı severken, bambaşka bir kızla birlikte olmaya benzer.Keyif alamazsın aklın öbüründe kalır sürekli.Ya biraz bekle para biriktir istediğini al ya da sağlam bir küçük vitesli motosiklet al keyfini sür ve kaliteyi yaşa.
Birde Boyun 175 cm kilon 56 imiş. Benim motosiklet tecrübem hepsi hepsi 2 aydır var. Senin motosiklet tecrüben nasıl bilmiyorum.Almak istediğin daytona sahibiyim bende ve Benim boyum 170 cm ve kilom 80 yaşımda 30. Bahsettiğin Makine 190 kg. Yani ağır baya. Bazı zamanlarda geriye itmeye çalışıyorum manevra yaparken zorluyor gerçekten kemikleri oturmuş 30 yaşında bir adam olarak beni. Sen bence bunlarıda hesapla alırken.Almakla bitmiyor araba gibi değil ve bazen kuvvet gerektiriyor.
Tekrar Allah gönlüne göre versin ve inşallah kalbinde yatan aslana kavuşursun diyip bitireyim![]()

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)