hoparlör takmayı bende çok istiyorum ama dikkatimi dağıtır mı acaba diyerekten hep vazgeçiyorum :? Birde boru egzos yaptırdığım için acaba müziğin sesini duyabilir miyim diye düşündüğümde oluyor![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hoparlör takmayı bende çok istiyorum ama dikkatimi dağıtır mı acaba diyerekten hep vazgeçiyorum :? Birde boru egzos yaptırdığım için acaba müziğin sesini duyabilir miyim diye düşündüğümde oluyor![]()
RR
aasd
0 Rh (+)teşekkür ederimevet üzerinde alarm ve mp3 calar var ama nasıl calıstıgına daha bakmadım hoparlörlere alışamadım şimdilik alarmn hatırana duruyor
zamanla memnuniyeti anlıcam şimdilik şekli ve sesiyle memnunum.bakalım beni neler bekliyor..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ercan yeni spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
park yerinde çok güzelmiş kişiye özel şimdi makinada aklın takılıp kalıcak bakıp kontrol edeceksin binmek için fırsatlar yaratacaksın bundan sonra çok güzel günler seni bekliyor![]()
RR
aasd
0 Rh (+)teşekkür ederim Celil Abi aynen dediğin gibi ilk fırsatta çıkıp gezmek istiyorum pazar günlerini artık sabırsızlıkla bekliyor olacagım
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)Hayırlı olsun bugün ben de ulustaydım tanışma fırsatımız olmadı ama seni ve motorunu gördüm kazasız belasız kullanAma diğer başlikta da dediğim gibi mp3 yada radyo herneyse bence onu çıkarttır chopper tarzına hiç uymuyor
![]()
" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER
RR
aasd
0 Rh (+)
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Hayırlısı olsun kardeşim, az daha sabret sonra yollar senin))
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)Mp3-chopper ¿? Bak 2si bir araya geldi bir arada yazdım ama soru işareti ters döndü uyumsuzluktan yine de tercih meselesi tabi![]()
" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER
RR
aasd
0 Rh (+)arkadaşlar bugun doya doya motoruma bindim tanımaya çalıştım durmalarda kalkmalarda şuanlık problem yok ama motorumu iyi tanımıyorum bazen vitesi 1 e attıgımı sanıyorum viteslerde 1-2 arası hangisindeydi kararsız kalıyorum 2de kalkmaya çalıstıgımda olmadı değilmotoru baya kullandım ehliyeti olan kuzenimle yakında bir trafik dısı alan var 3 futbos sahası büyüklüğünde motorumda dikkatimi çeken hararet yaptırdıgımız da fanın devreye girmeyiişi ışığın sönmesi için kapatıp bekledik normal kullanınca hararet ışığı yanmıyor yorunca dur kalklarda uzun sürede yanıyor ama mantıken yanınca radyoterin arkadsında ki fan çalışmalı :D çalışmadı bizimkisi
onun dışında düzlük alanda kullandım debriaj sondan kavrıyor benim için sıkıntı olmadı ama kuzenim trafikte yokusta felan kaldırmalarda cok yordu bu yüzden sanırım trafiğe çıkınca bende bu sıkıntıyı yaşayabilirim. debriaj ayarlanabilir mi? motorun yagına nerden bakabilirim? kullanma klavuzu olan var mı? bir de istop ederken gidon üstünden mi yoksa sağ elçiğin orda ki tuştan mı edeyim bir önceliği varmı daha sağlıklı olması için? aklıma şimdilik gelen bunlar motorumu ilk kullandıgımdan kalan
çok keyifliydi yarın süremeyecek olmamın üzüntüsü içerisindeyim :S:(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)