Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,658
    Beğenilmiş
    7,109
    Ercan motoru tanıyıp keyfini almaya başlamışsın
    hararet lambasının yanması iyi değil dediğin gibi makina fan açıp radyatörü soğutması lazım fanın müşürü bozuk olabilir ona hemen baktır hararet lambası yanarken kullanma motora zarar verebilir
    Debriyaj kavrama ayarı var debriyaj telinin manete (debriyaj kolu) giren telin dibindeki vidadan ayarlanıyor
    Stop etmeyi kırmızı düğme veya kontak üzerinden istediğin gibi yapabilirsin fark etmez

ea a
    ba
     RR
     aasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ercan motoru tanıyıp keyfini almaya başlamışsın
    hararet lambasının yanması iyi değil dediğin gibi makina fan açıp radyatörü soğutması lazım fanın müşürü bozuk olabilir ona hemen baktır hararet lambası yanarken kullanma motora zarar verebilir
    Debriyaj kavrama ayarı var debriyaj telinin manete (debriyaj kolu) giren telin dibindeki vidadan ayarlanıyor
    Stop etmeyi kırmızı düğme veya kontak üzerinden istediğin gibi yapabilirsin fark etmez
    teşekkür ederim abi öğrencez yavaş yavaş sindire sindire

hakankose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hakan kose
    Okul müdürü
     regal raptor DD250 E10 SPYDER
     nevsehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile

Merhaba sevgili dostlar ben yeni katıldım aranıza nevşehir den , yamaha xt 660 r kullanıyordum ama onu verip 250 e 10 almayi düşünüyorum konumuma yakın olması tercih sebebim olmak üzere tavsiye ve öneride bulunan olursa çok sevinirim. Aslında ankarada bir tane var güzel bi motor sahibide çok iyi biri bugün konuştuk kendisiyle pazar bi bakicaz motora bu segmente pek alışık değilim bana alırken ve kullanırken nelere dikkat edilmeli konusunda tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen ilgilenen arkadaslara Teşekkürler simdiden

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,658
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı hakankose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba sevgili dostlar ben yeni katıldım aranıza nevşehir den , yamaha xt 660 r kullanıyordum ama onu verip 250 e 10 almayi düşünüyorum konumuma yakın olması tercih sebebim olmak üzere tavsiye ve öneride bulunan olursa çok sevinirim. Aslında ankarada bir tane var güzel bi motor sahibide çok iyi biri bugün konuştuk kendisiyle pazar bi bakicaz motora bu segmente pek alışık değilim bana alırken ve kullanırken nelere dikkat edilmeli konusunda tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen ilgilenen arkadaslara Teşekkürler simdiden
    Merhaba Hakan aramıza hoş geldin
    Kullanmış olduğun xt ile spyder çok farklı tarzlar
    spyder tarz ve keyif makinasıdır çin makinalar içinde en sağlam sorunsuz makinadır
    Makinaya özel kronik bir sıkıntı yok Alırken genel olarak kaza boya varmı motorunda bir sıkıntısı varmı diye kontrol edersin arama motoruna merak ettiklerini yaz ilğili pekçok cevap bulursun kafana takılan birşeyler olursa buradan yardımcı oluruz işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Hakan kose
    Okul müdürü
     nevsehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eyvallah Celil sağolasın yaş ilerledi artık biraz daha sakin biraz daha rüzgara dönük bi makina alayım diye düşündüm hayırlısı ile bikaç güne kadar ankarada olucam orda buldum bitane knntkn tavsiye etti arkadaşla konuştum bi sıkıntısı yokmuş ben biraz eski kafayım söze inanmak riskli olsada bana daha cazip geliyo inşallah dediği gibidir de ankaradan nevsehire bi gaz açma Şansım olur 😉 ankarada ankarada motoru gösterebilecek bi yer varmı yola cikmadan bakımlarini yapyirabilsem

Glt.Ozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gültekin Öztürk
    Sağlık
     Regal Raptor DD 250E -10 Spyder
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    iyi günler abim bende 250 E 10 kullanıcısıyım gayet memnunum öncelikle R kullanıcısı olman dolayısı ile R'dan çok farklı dönüş olarak otobüs gibi yavaşca ve geniş ama çok tatlı ve güzel boyut olarakta uzun ilk aldığımda babam bu ne böyle tren gibi diyodu görsellik mükemmel her gören bi gelir yanınana bakarlar sorarlar hayranları çok olur bence çok memnun kalırısn her zaman ilgi göstermen lazım sil temiz tut ben çok beğeniyorum şahsen umarım sende çok beğenirsin hız olarak R kadar olmasada gayet güzel bence tabiki R gibi motora çok yüklenmemek gerek şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Hakan kose
    Okul müdürü
     nevsehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geldi sonunda kara oğlan avatara ekledim resmini ne yalan soyleyim eve almak istedim hanım terlikle kovaladı az daha bende dışarda kalacaktım )))
    Yanlış insanı her yerde bulur ; Doğruyu yalnızca insanın kendisi

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,658
    Beğenilmiş
    7,109
    geldi sonunda kara oğlan avatara ekledim resmini ne yalan soyleyim eve almak istedim hanım terlikle kovaladı az daha bende dışarda kalacaktım )))
    Hakan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Ankaradaki makinayımı aldın resimlerini bekliyoruz

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

20 şubat da RR almak üzere centaur konuyu açmış, ama konuya sonradan dahil olan hakankose ye nasip olmuş RR almak ))))

Hayırlısı olsun kardeşim

centaur kardeşime de inşallah nasip olsun, RR keyfini onun da en kısa zamanda yaşaması temennilerimle...
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Glt.Ozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gültekin Öztürk
    Sağlık
     Regal Raptor DD 250E -10 Spyder
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle binesin

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)