aman iyi incele kardeşim hatta fan clubümze bile gir bak kimler var herkes birbirinden cevher hiç çekinme at bi başlık hemen yanındayız.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aman iyi incele kardeşim hatta fan clubümze bile gir bak kimler var herkes birbirinden cevher hiç çekinme at bi başlık hemen yanındayız.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)kawa500 hoşgeldin kardeşim.. motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)çok teşekkürler arkadaşlar........
en kısa zaman da güzel bir organizasyon da beraber oluruz....
ben siteye ufak ufak adepte oluyorum....
daha sık yazışmak görüşmek dileğiyle............
caponord
Samsun
B Rh (+)eee gidiyomuş gibi yasmışın... kaybolma biyerlere kawa 500 kardeşim..kawa500 Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)yok yok bir yere gittiğim yok.....sadece sitenin acemisiyim :( çözmeye çalışıyorumokan Nickli Üyeden Alıntı
kaybolursam da şu anda sitenin içinde kaybolurum :D
Eskişehirkawa500 hoşgeldin. Ben de Çanakkale damadıyım. En yakın zamanda görüşürüz inşallah. Ne iş yapıyorsun Ç.kalede?
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kawa500 hoş geldin sitede 2 çanakkaleli oldu galiba artık çanakkalede sırtımız yere gelmez, gezi sırasında rehberede ihtiyaç yok arkadaşlar bizi gezdirirler çünkü orası bilmeden gezilmez.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)saolasın Emrah......emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Çanakkale de bisiklet üzerine çalışıyorum......satış servis yedek parça gibi.......
geliyorsundur buralara o zaman :?: geldiğin de mutlaka görüşelim
Abi çok teşekkür ediyorum :Dmüslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
aynı zaman da Çanakkale ikiteker de gayet faal bir üyeyimyani anlıyacağınız bura da size yardımcı olacak bir çok arkadaşımız var
mesela bu hafta sonu Ayvalık cunda ya gidiyoruz...bir aksilik olmassa rapor halinde geziler bölümüne koymaya çalışacağım...başarabilirsem tabii ki
![]()
EskişehirBir an evvel kaydını yaptır da numaraları falan görelim. Benim bilgilerim kayıtlı.
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)kaydımı yaptırdım....bu sabah arkadaşımızla da konuştum...en kısa zaman da benim bilgilerimi girecektir umarım....
bu arada bu başlığın amacına uygun bir çalışma yapmıştık Çanakkale ikiteker olarak onun linkini veriyorum gelmiyen görmeyen arkadaşlar için son hali budur şehitliklerin....tıklayınız lütfen.......
http://www.youtube.com/watch?v=LdiOHaLYvls
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)