Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487

Wink İlk Motorum... Tamamıyla RR Ailesindeyim..

Bu sabah itibari ile sanki ergenlik dönemi tanışmalarından birine döndüm Ve kendimi yola attım... Trafik çilesinden sonra Motorsikletçim Yüksel Usta ile buluşabildik. Celil Abi sayesinde tanıma şansı bulduğum bu usta insan aynı zaman da sıkı da bir motorcuymuş.. Nezaket ve ilgi ile karşılandım. Enine boyuna istediğim model olan DD250 e 10 ' u bana anlattı. Ticaret yapan fakat ticari kaygılarla insanları kullanmayan ,vakur,kültürlü bu insan motorumu en ince detaylarına varana dek kontrol yaptı,herşeyiyle sanki kendi binecek gibi şevkle ve istekle uğraştı. O sırada gurur duyacağım ve RR Camiasının sağlamlığını tescil edecek bir olay yaşandı ! Celil Abi , Yüksel Ustamızı arayarak benim varıp varmadığımı sordu. İyi niyet ve temennilerini iletti) İnanın bu çok onurize edici.. Saatlerce süren titizce uğraşı ve kontrollerden sonra motorumu teslim aldım. 19:30 da İstanbul'dan yola çıkıp nakliyeci bir arkadaşımın yardımıyla 21:30 'da Kandıra'ya geldim. Pazartesi akşamları canlı müzik yaptığımız cafenin (Araf Cafe) karşısında motorumu indirecek bir rampaya sahip değirmene girdik Benim gibi çaylaklar ,motor almayı düşünen arkadaşlar; 250 cc Spider ın öyle fotoğraflarda ufak ve çelimsiz göründüğüne bakmayın Kemikleri iri ,dolu dolu ve karizmanın ötesinde bir makine...Şans eseri tek rampa olan değirmenin karşısında müzik yaptığımızı söylediğim cafenin önünde indirdik motoru.. Çalıştırdığımda insanların kafasının bana döndüğünü görmek ve ilk turumu cafenin önünden atmak enfes ve değişilmez bir keyifti.

İtiraf etmeliyim ki viteste biraz zorlandım nihayetinde ilk tecrübem.. Cafeden eve kadar geldim yaklaşık 7 km.. Çok atak ve seri bir motor.. 250 cc diyerek hafife alan yanılır. Hala yağmurluydu fakat yolu çok güzel kavradı.(gerçi 2 nci vitesin üzerine çıkmadım.) Gösterge ibresi oynamıyor gibi geldi fakat heyecandan öyle de görmüş olabilirim..

Neticede aileye katıldım.. Rabbim sağlık -huzurla sürmeyi ve eskitmeyi nasip etsin. Emeği geçen başta Celil Abiye sonra hakikaten bu işi tutkuyla yapan Yüksel Ustaya teşekkürü borç bilirim..

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayırlı uğurlu olsun abi Allah kaza bela vermesin. Şu yazından bile ne kadar mutlu ve çoşkulu olduğun anlaşılıyor. Umarım bu duyguğun coşku hiç sönmez ve motoruna hep ilk günkü istek-heyecan ile binersin

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Evvelallah kardeşim, sağolasın.. Umarım bu mutluluğu sana da bahşeder/bahşetmiştir. Çok büyük bir heyecan.. Evin önünde duruyor ve gecenin bu vakti çocuk gibi gidip binesim var kendimi zor tutuyorum

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Yeni örümceğin hayırlı olsun , bol ve keyifli geziler dilerim. Neşen ve heyecanın daim olsun.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aktibnugar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun abi Allah kaza bela vermesin. Şu yazından bile ne kadar mutlu ve çoşkulu olduğun anlaşılıyor. Umarım bu duyguğun coşku hiç sönmez ve motoruna hep ilk günkü istek-heyecan ile binersin
    +1 Hayırlı olsun, İçindeki bu ateş hiç sönmez inşaallah

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    İlker hayırlı uğurlu olsun,
    Gün gelip V-rod lara gs1200 lere binsek bile(tabi inşallah) o spyderın ilk heyecanı, herkesin ilgisi çok başka
    Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
    Ancak yağmurlu havalarda lastiklerin yol tutuşuna çok güvenmeden dikkatli kullanmakta fayda var

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Hepinize teşekkür ederim.. Yıllar önce okuduğum ve arasıra göz gezdirmeye devam ettiğim Pablo Neruda'nın" Que he confieso vivido"suna (motorlarla bir alakası yok kitabın neden "Yaşadığımı İtiraf Ediyorum" ismini verdiğini anlayabiliyorum. Resmen Yaşadığımı itiraf ediyorum

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin .. Ben de birkaç güne kavuşacağım Daytonama
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,072
    Beğenilmiş
    6,718
    İlker spyder'in Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyiflesürmeyi nasip etsin senin güzel heyacanını bizde burdan hissettik keyfin heyacanın daim olsun

CR0W - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nuri Kabak
    grafiker
     Regal Raptor 250 cc Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Allah kaza bela vermesin, bende bu yaz aldım spyder ımı ve ilk vitesli motorumdu 250 diye çokta ciddiye almazken gazı vermemle kafamın arkaya düşmesi bir oldu :D spyder candır güle güle kullanasın..

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)