Bu sabah itibari ile sanki ergenlik dönemi tanışmalarından birine döndümVe kendimi yola attım... Trafik çilesinden sonra Motorsikletçim Yüksel Usta ile buluşabildik. Celil Abi sayesinde tanıma şansı bulduğum bu usta insan aynı zaman da sıkı da bir motorcuymuş.. Nezaket ve ilgi ile karşılandım. Enine boyuna istediğim model olan DD250 e 10 ' u bana anlattı. Ticaret yapan fakat ticari kaygılarla insanları kullanmayan ,vakur,kültürlü bu insan motorumu en ince detaylarına varana dek kontrol yaptı,herşeyiyle sanki kendi binecek gibi şevkle ve istekle uğraştı. O sırada gurur duyacağım ve RR Camiasının sağlamlığını tescil edecek bir olay yaşandı ! Celil Abi , Yüksel Ustamızı arayarak benim varıp varmadığımı sordu. İyi niyet ve temennilerini iletti
) İnanın bu çok onurize edici.. Saatlerce süren titizce uğraşı ve kontrollerden sonra motorumu teslim aldım. 19:30 da İstanbul'dan yola çıkıp nakliyeci bir arkadaşımın yardımıyla 21:30 'da Kandıra'ya geldim. Pazartesi akşamları canlı müzik yaptığımız cafenin (Araf Cafe) karşısında motorumu indirecek bir rampaya sahip değirmene girdik
Benim gibi çaylaklar ,motor almayı düşünen arkadaşlar; 250 cc Spider ın öyle fotoğraflarda ufak ve çelimsiz göründüğüne bakmayın
Kemikleri iri ,dolu dolu ve karizmanın ötesinde bir makine...Şans eseri tek rampa olan değirmenin karşısında müzik yaptığımızı söylediğim cafenin önünde indirdik motoru.. Çalıştırdığımda insanların kafasının bana döndüğünü görmek ve ilk turumu cafenin önünden atmak enfes ve değişilmez bir keyifti.
İtiraf etmeliyim ki viteste biraz zorlandım nihayetinde ilk tecrübem.. Cafeden eve kadar geldim yaklaşık 7 km.. Çok atak ve seri bir motor.. 250 cc diyerek hafife alan yanılır. Hala yağmurluydu fakat yolu çok güzel kavradı.(gerçi 2 nci vitesin üzerine çıkmadım.) Gösterge ibresi oynamıyor gibi geldi fakat heyecandan öyle de görmüş olabilirim..
Neticede aileye katıldım.. Rabbim sağlık -huzurla sürmeyi ve eskitmeyi nasip etsin. Emeği geçen başta Celil Abiye sonra hakikaten bu işi tutkuyla yapan Yüksel Ustaya teşekkürü borç bilirim..

DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
Ve kendimi yola attım... Trafik çilesinden sonra Motorsikletçim Yüksel Usta ile buluşabildik. Celil Abi sayesinde tanıma şansı bulduğum bu usta insan aynı zaman da sıkı da bir motorcuymuş.. Nezaket ve ilgi ile karşılandım. Enine boyuna istediğim model olan DD250 e 10 ' u bana anlattı. Ticaret yapan fakat ticari kaygılarla insanları kullanmayan ,vakur,kültürlü bu insan motorumu en ince detaylarına varana dek kontrol yaptı,herşeyiyle sanki kendi binecek gibi şevkle ve istekle uğraştı. O sırada gurur duyacağım ve RR Camiasının sağlamlığını tescil edecek bir olay yaşandı ! Celil Abi , Yüksel Ustamızı arayarak benim varıp varmadığımı sordu. İyi niyet ve temennilerini iletti
, bol ve keyifli geziler dilerim. Neşen ve heyecanın daim olsun.