Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

haluk bst
    subay
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle uzun zamandır bi motor almayı kafama koymuş bulunmaktaydım nasipse uygun bişey bulursam alıcam. Çoçukluk ve ilk gençlik yıllarımda bisiklet ve mobilet kullandım 15 yıldır da araba kullanıyorum. Bu benim ilk motosikletim olacak kullanım konusunda sorunum olmaz buna eminim ama motosiklet piyasasını çok iyi bilmiyorum. Chopper tarzı motor almayı düşünüyorum. motor kullanan arkadaşların önerisi ile regal raptoru netten baya araştırdım 250 cc 10 e modelini beğendim hatta bu gün ankarada motor satılan yiba çarşısına gittim canlı canlı görüyüm diye ama maalesef bulamadım ve Ankarada raptor satan bir bayi olmadığını da söylediler. 5000 zorlarsam 6000 tl gibi bütcem var sorularım şunlar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Ankarada raptor bayisi varmı veya satan bir firma.
    2. 188 boyunda ve 98 kiloyum 10 e modeli altımda nasıl durur. Dışardan bakılınca komik gözükmek istemem eşeğe binmiş gibi.))
    3. Düşüncem en fazla 5000 km de falan 1 ,2 yaşında ikinci el almak çin malı olduğu için yüksek kmde almak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum.
    4. Periyodik bakım aralıkları nedir ve kaca çıkar belirli km lerde değişmesi gereken parcaları varmı mesela zinciri vb. parcaları kaç km de değişir ve kaça mal olur yedek parca sıkıntısı varmı.
    5. Ankarada kullanıcam günlük 10 hafta sonları ise 200 km ye kadar cıkabilir gezmeyi severim motor kulüplerine de katılmayı düşünüyorum. Uzun yolda bırakırmı Ankarada yetkili servisi varmı yoksa da herhangi bir motor ustası tamirini yapabilir mi.
    6. Anladığım kadarıyla raptor piyasası ve kullanıcıları İstanbul da bana temiz ve yukarıda bahsettiğim gibi 10 e modeli almam konusunda yardımcı olacak arkadaş varmı aranızda
    spyder ile daytona arasındaki fark yalnızca gidonmu bide şu balansörlü balansörsüz muhabbeti nedir spyderda yokmu balansör cahiliz kusura bakmayın aydınlatırsanız sevinirim sonra tüh demiyim daytona niye almadım diye bide benim boyuma göre 188 hangisinin kullanımı uygun olur gidon bakımından spydermi daytonamı benim resimlerden beğendiğim spyder ama uzman görüşe saygı duyarım ve uygularımmm... TEŞEKKÜRLER.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı haluk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle uzun zamandır bi motor almayı kafama koymuş bulunmaktaydım nasipse uygun bişey bulursam alıcam. Çoçukluk ve ilk gençlik yıllarımda bisiklet ve mobilet kullandım 15 yıldır da araba kullanıyorum. Bu benim ilk motosikletim olacak kullanım konusunda sorunum olmaz buna eminim ama motosiklet piyasasını çok iyi bilmiyorum. Chopper tarzı motor almayı düşünüyorum. motor kullanan arkadaşların önerisi ile regal raptoru netten baya araştırdım 250 cc 10 e modelini beğendim hatta bu gün ankarada motor satılan yiba çarşısına gittim canlı canlı görüyüm diye ama maalesef bulamadım ve Ankarada raptor satan bir bayi olmadığını da söylediler. 5000 zorlarsam 6000 tl gibi bütcem var sorularım şunlar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Ankarada raptor bayisi varmı veya satan bir firma.
    2. 188 boyunda ve 98 kiloyum 10 e modeli altımda nasıl durur. Dışardan bakılınca komik gözükmek istemem eşeğe binmiş gibi.))
    3. Düşüncem en fazla 5000 km de falan 1 ,2 yaşında ikinci el almak çin malı olduğu için yüksek kmde almak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum.
    4. Periyodik bakım aralıkları nedir ve kaca çıkar belirli km lerde değişmesi gereken parcaları varmı mesela zinciri vb. parcaları kaç km de değişir ve kaça mal olur yedek parca sıkıntısı varmı.
    5. Ankarada kullanıcam günlük 10 hafta sonları ise 200 km ye kadar cıkabilir gezmeyi severim motor kulüplerine de katılmayı düşünüyorum. Uzun yolda bırakırmı Ankarada yetkili servisi varmı yoksa da herhangi bir motor ustası tamirini yapabilir mi.
    6. Anladığım kadarıyla raptor piyasası ve kullanıcıları İstanbul da bana temiz ve yukarıda bahsettiğim gibi 10 e modeli almam konusunda yardımcı olacak arkadaş varmı aranızda
    spyder ile daytona arasındaki fark yalnızca gidonmu bide şu balansörlü balansörsüz muhabbeti nedir spyderda yokmu balansör cahiliz kusura bakmayın aydınlatırsanız sevinirim sonra tüh demiyim daytona niye almadım diye bide benim boyuma göre 188 hangisinin kullanımı uygun olur gidon bakımından spydermi daytonamı benim resimlerden beğendiğim spyder ama uzman görüşe saygı duyarım ve uygularımmm... TEŞEKKÜRLER.
    1- Ankarada RR bayi 2 tane var alttaki linkten bakabilirsin
    http://www.motorland.com.tr/ianadolu.htm
    2- Spyder piyasadaki chopper makinalar arasında en uzun kasaya sahiptir dolayısı ile en uygun modeldir
    Daytona nında kasası iridir büyüktür ama spyder den az kısadır
    3-Bütçenin yettiği en az km li makinayı almak en uygun olandır
    4-Periodik bakım aralıkları 2000 km de birdir genel bakım ortalama 100 tl gibi tutar
    zincir fren balatası debriyaj balatası gibi uzun ömürlü parçalar servis periodik bakımlarında kontrol edilir zamanı gelmişsse değişir büyük rakamlar tutmazuygun fiyatlıdır parça sıkıntımız yok
    5- Ankarda 2 yetkili servis var kendi servisine gitmek daha iyi makinanın huyunu suyunu püf noktalarını daha iyi biliyorlar servis dışında başka yere gitsende parçaları sadece kendi servisinde satılıyor
    Ankarada çok fazla RR kullanıcı forum üyesi arkadaşımız var sende onlara katılabilirsin bu yaz ankara çok hareketli olucak ankarada çok yeni üyemiz var
    6- istanbulun yol mesafeleri trafik iş yogunluğu nedeniyle gidip makinaya bakmaya pek fırsat bulunamıyor fakat öyle bir durumda buradan yazarsan müasit olan arkadaşlar yardımcı olur
    7-Daytona ve spyder arasında sadece kasa farkı var motorları yürürleri aynıdır
    Daytona modellerinin hepsi blansörlü titreşimsiz geliştirilmiş yeni motorlara sahiptir
    Spyder de ise 2011 model altı blansörsüz 2011 sonu ve sonrasında türkiyeye giren modellerde blansörlü motorlar vardır
    Bir bayiye gidip iki modelide incele üzerine otur bak hangisi sana hitap ediyorsa ona yönelirsin
    İşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kovuşursun

haluk bst
    subay
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil bey teşekkür ederim

Melih Duman
    STK Çalışanı
     RR Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2 tane bayi var Celil abinin gösterdiği gibi ama her ikisine de giden biri olarak sadece yibanın arkasında kalan sedat abinin dükkanı öneririm diğerinde fiyatlar hem pahalı hem de suratlar sirke satıyor.
    Bayi yibanın içinde değil bu arada çarşının gerisindeki ışıklardan sanayiye doğru dönünce sol çaprazında kalacak

haluk bst
    subay
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    melih bey ulus meydanından giderken yibayı geçtikten sonraki aradanmı dönücem bide sedat abinin dükkanının ismi ne orda sıfır motor varmı teşekkürler

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı haluk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih bey ulus meydanından giderken yibayı geçtikten sonraki aradanmı dönücem bide sedat abinin dükkanının ismi ne orda sıfır motor varmı teşekkürler
    Ulus meydanını geçtiktn sonra Yiba çarşısına gelmeden bi önceki ışıklardan sola giriş var , ordan girip 100 metre aşağı doğru inip ilk sola giriceksiniz oradan da 200 metre ilerde sağda kalıyor ismi de Kuba Motor .
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)