Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle uzun zamandır bi motor almayı kafama koymuş bulunmaktaydım nasipse uygun bişey bulursam alıcam. Çoçukluk ve ilk gençlik yıllarımda bisiklet ve mobilet kullandım 15 yıldır da araba kullanıyorum. Bu benim ilk motosikletim olacak kullanım konusunda sorunum olmaz buna eminim ama motosiklet piyasasını çok iyi bilmiyorum. Chopper tarzı motor almayı düşünüyorum. motor kullanan arkadaşların önerisi ile regal raptoru netten baya araştırdım 250 cc 10 e modelini beğendim hatta bu gün ankarada motor satılan yiba çarşısına gittim canlı canlı görüyüm diye ama maalesef bulamadım ve Ankarada raptor satan bir bayi olmadığını da söylediler. 5000 zorlarsam 6000 tl gibi bütcem var sorularım şunlar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
1. Ankarada raptor bayisi varmı veya satan bir firma.
2. 188 boyunda ve 98 kiloyum 10 e modeli altımda nasıl durur. Dışardan bakılınca komik gözükmek istemem eşeğe binmiş gibi.))
3. Düşüncem en fazla 5000 km de falan 1 ,2 yaşında ikinci el almak çin malı olduğu için yüksek kmde almak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum.
4. Periyodik bakım aralıkları nedir ve kaca çıkar belirli km lerde değişmesi gereken parcaları varmı mesela zinciri vb. parcaları kaç km de değişir ve kaça mal olur yedek parca sıkıntısı varmı.
5. Ankarada kullanıcam günlük 10 hafta sonları ise 200 km ye kadar cıkabilir gezmeyi severim motor kulüplerine de katılmayı düşünüyorum. Uzun yolda bırakırmı Ankarada yetkili servisi varmı yoksa da herhangi bir motor ustası tamirini yapabilir mi.
6. Anladığım kadarıyla raptor piyasası ve kullanıcıları İstanbul da bana temiz ve yukarıda bahsettiğim gibi 10 e modeli almam konusunda yardımcı olacak arkadaş varmı aranızda
spyder ile daytona arasındaki fark yalnızca gidonmu bide şu balansörlü balansörsüz muhabbeti nedir spyderda yokmu balansör cahiliz kusura bakmayın aydınlatırsanız sevinirim sonra tüh demiyim daytona niye almadım diye bide benim boyuma göre 188 hangisinin kullanımı uygun olur gidon bakımından spydermi daytonamı benim resimlerden beğendiğim spyder ama uzman görüşe saygı duyarım ve uygularımmm... TEŞEKKÜRLER.