Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet onu araştırdım şimdi,Pirelli sayfasında gözükmeyen ve Türkiye'de satılmayan bir model Ben route 66 serisinin sadece tube type olduğunu bilyordum ki Dragstar için normalde uygun değil..Tubeless olanı yurtdışında varmış.Erkanın jantlarda konu başlığındaki linkte bulunan çalışma yapılmış muhtemelen.Şanslısın Erkan.
    Serdar şu ana kadar 3 tane motosikletim oldu. 1 tanesi sattım, 2 si benimle (birisi hurdada olsa ilk göz ağrım kapının önünde yatıyor). Motosikletlerden yana çok şükür şanslıyım. E bu kadar şanssızlığın içinde bir tek o yüzümü güldürüyor.

Dragstarı alırken hep acaba yolda lastiğim patlarsa ne yaparım diye düşünüyordum. (Hatta 120-130 la giderken lastik birden patlarsa diye bazen almaktan bile vazgeçmiştim) şansıma tubeless çıkmış. Hatta baklava gününe kadar dikkat etmemiştim senle beraber farkettim :D şimdi içim rahat ve birkez daha doğru bir seçim yapmanın gururu içindeyim.
    Konu Erkan 28 tarafından (06.March.2014 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Allah gönlüne göre vermiş,kıymetini bil aslanının..Mutlu mesut bir yastıkta kocayın beraber yaşlanın

Bende iki gündür araştırıyorum nette.Açıkçası lastik ve tehlikeleri hakkında pek bilgim yoktu.Şunları öğrendim ve acayip tırstım.Tubeless lastiklerde patlama olduğu zaman aniden inme çok çok nadir.Dolayısı ile kaza riski çok azalıyor ancak tube type lastikler sürüş anında patlar ise anında inmekte ve motorun hakimiyeti çok büyük oranda kaybolmakta.Birde bunun 130 kmh ile Tem de en sol şeritte olduğunu düşünürsek allah yardımcımız olsun.Bu lastik birde ön teker ise elveda İstanbul:(

Bunun olma riski nedir derseniz her an olabilir veya 30.000 km boyunca olmayabilir..

Ayrıca yola çıkarken yanımızda olması gerekenler listesinde lastik tamir kitleri (tubeless veya şambrel lastiğe göre değişir) ve mutlaka hava pompası veya hava tüpü olmalı(bazı kitlerde mevcut ama kaliteli olması gerekmekte) !..

Birde ekteki gibi ürünler var ama işe yararmı bilmiyorum..

http://www.slime.com.tr/

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)